slider
slider
slider
Udvælgelse af campingpladser 4 og 5 stjernerBeskaeftigelse
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Beskaeftigelse

Drømmer du om at tilbringe et par måneder som livredder, tjener, børneunderholder, receptionist, rengøringspersonale, eller parkvedligeholdelsespersonale? Er du direktør og leder du efter et job i ledelsen for en restaurant eller en butik?
Med flere end 50 campingpladser med fire og fem stjerner byder Airotel på næsten 20.000 arbejdspladser og utallige muligheder!


Tilgængelige arbejdspladser

Uanset om du bare vil have et sommerjob eller du gerne vil arbejde hele året kan du være sikker på, at hotelindustrien byder på et eller andet som er lige op af din boldgade. Der er altid plads til receptionsmanagers, alsidige personalemedlemmer, og sælgere. Der er naturligvis flere muligheder i højsæsonen, men mange af jobsene eksisterer året rundt, så spørg endelig ind til stillingen! Det er en fantastisk mulighed for at lære en masse nyt.
Afhængig af institutionen kan der være mulighed for at overnatte på selve pladsen. Fortæl os om alle dine talenter; uanset om du er flersproget, har fået din BAFA, eller bare er stærk indenfor restauration er der god chance for, at der findes et arbejde som passer til dig hos Airotel. Vores mission er enkel: at sikre, at alle besøgende før en fantastisk ferie.


Selvstændig camping

Airotel er primært et forbund for selvstændige campingpladser. Rekruttering sker derfor individuelt – du kan finde alle kontakterne på vores hjemmeside. Er du interesseret i en speciel region eller ønsker du at arbejde på en bestemt campingplads? Så indsend din ansøgning! Du bliver nødt til at sende dit CV til de etablissementer som vækker din interesse. Vær ikke bange for at tage kontakt over telefon for at få et komplet overblik over stillingen. Det er naturligvis også muligt at indsende dine oplysninger over email, på cv@airotel.com. Herfra videresender vi dine ansøgninger til de relevante campingpladser du selv nævner. Gem dine oplysninger, så du kan sende dem til campingpladsen når de beder om det.

Vi har ingen åbne stillinger i øjeblikket, men tjek gerne siden regelmæssigt tættere på højsæsonen, da vi ofte opdaterer siden. Der er en Airotel campingplads for alle, uanset om du vil på ferie eller du gerne vil hjælpe andre med at få den bedste ferie mulig.
 

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer

Campingpladser Airotel at opdage

Camping de France du Club Airotel 49 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio