slider
slider
slider
Hoge kwaliteit campings in Frankrijk 0033 973 017 650
Loading...
Een vakantie die je leuk vindt !

Hoge kwaliteit campings in Frankrijk

Welkom op de mooiste campings

Al meer dan 30 jaar groepeert het kwaliteitsmerk Club Airotel alle luxe Franse campings (56 campings in onze campinggids voor het jaar 2019).
Deze campings, verspreid over heel Frankrijk, zijn zelfstandig en hebben elk hun eigen sfeer naar gelang de grootte en ligging. Maar met één gemeenschappelijk doel: u een geslaagde kampeervakantie in te bezorgen.

Luxe campings in Frankrijk

Met onze campinggids voor luxe campings kunt u alle door ons geselecteerde campings in ontdekken.
Maak uw keus door op de Franse campingkaart te klikken.
Dankzij onze online gids heeft u toegang tot alle details van de camping met de tarieven, beschikbaarheid en boekingsmogelijkheden, maar soms ook speciale- of last minute aanbiedingen.

De campinggids voor uw volgende vakantie

Neem voor uw volgende vakantie een kijkje in de Club Airotel campinggids; voor een comfortabele accommodatie, of een standplaats voor uw tent, caravan of camper om dichter bij de natuur te zijn, waar ook in Frankrijk. Of u nu kiest voor een charmecamping, een 5 sterren camping met aquapark, een camping met strandopgang, een camping met overdekt zwembad of wellnesscenter, Met Airotel beleeft u de mooiste kampeervakanties.

Verhuur van stacaravans en kampeerplaatsen met Airotel

Op de AIROTEL campings kunt u een vakantie doorbrengen in een stacaravan, chalet, cottage, bungalow, maar ook in een bengali tent, zigeunerwagen... De liefhebbers van traditionele kampeervakanties worden ook niet vergeten met standplaatsen voor uw tent, caravan of camper. Hoge kwaliteit dienstverleningen, faciliteiten en activiteiten zoals u kunt verwachten van de luxe Airotel campings. Frankrijk is het kampeerland bij uitstek; of u nu kampeert, of een stacaravan of chalet huurt, u bent verzekerd van een fantastische vakantie. Aan zee, op het platteland of in de bergen, de droomcamping voor uw vakantie staat in de Club Airotel luxe campinggids. Onze campinggids presenteert een selectie van openluchthotels in heel Frankrijk om u van een prachtige vakantie te verzekeren.

Campings Airotel te ontdekken

Het voordeel kaart *
Het voordeel kaart airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel