espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Aquitaine
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingpladser i Aquitaine af Airotel: charmerne i sydvest

Din ferie, du ser dem temmelig i Sydvest af Frankrig. Varmere, wilder og tæt på Atlanterhavet. Du drømmer sandsynligvis om andre steder til vinter eller sommer: majestætiske bjerge, store søer, floder, vandfald og fortryllende vandløb, fyrreskove og klitter eller imponerende cirkus med reliefs surrealistisk, der vil forlade dig målløs. Du foretrækker helt sikkert solen og den vilde skønhed til også turistmæssige regioner. Du vil blive serveret i den store syd-vest, mellem Gironde, Landes, Baskerlandet og Dordogne, du har tusindvis af steder så smukke som hinanden og bevaret. Natur og biodiversitet er ikke de eneste elementer bevaret: Du vil også opdage meget autentiske kulturer, sprog, kunst og køkken. For ikke at nævne de vidundere, der er opført som UNESCOs verdensarv, for deres dobbelte kulturarv, både naturlige og historiske og kulturelle. Og selvfølgelig er mange Airotel campingpladser til din rådighed, så behageligt som overkommelige.

8 camping(s) in 0.0049118995666504 seconds

Frankrig > Aquitaine

Loading...

Gironde:Hourtin, Lacanau, Cap Ferret, Dune of Pilat

Gironde er en hovedsagelig flydende afdeling. Estuary of the .... Drum roll ... Gironde, eller rettere af to floder, Garonne og Dordogne, det har en rig natur og bemærkelsesværdige biodiversitet: vinmarker på en alluviale sletten, på venstre bred, nær kysten klitter, moser; på højre bred klipper, bakker, store moser, huler ... og selvfølgelig mange øer Patiras, Nye, paté, Green, Margaux, Macau ... Blandt andre destinationer for at se, Hourtin, Lacanau, Cap Ferret og Dune du Pilat du vil nok blive forført. Hvis du kan lide ferskvand, vil Hourtins søer glæde dig. Hvis du foretrækker eksotiske destinationer, overveje Pilat Dune, ekstraordinære websted og højeste sanddyn i Europa. Hvis du kan lide surfing, sejle alle til Lacanau, for ikke at nævne sin badeby. Hvis du nu. Cap Ferret er perfekt, hvis du er en naturelsker: fugleø, hav og Arcachon-bassin, sandstrande, for ikke at nævne de lækre skaldyr.

Landes:Sanguinet, Biscarrosse, Mimizan, Messanges

Til vilde ferier, retning Les Landes: Atlanterhavet og dens bølger, der kun gør deres vej, fyrreskove og andre træer (den største i Frankrig), sandkyst, klitter, lang kystlinje, specialiserede Chalosse i dyreavl, søer. Du forstår, Les Landes er ikke tømt. Blandt de mest berømte, vil byerne Sanguinet, Biscarosse, Mimizan og Messanges ikke forlade dig ligeglade. For en enkel og venlig ferie, gå til søen Sanguinet, med mellemrum også for små og store (ideel til familier). Hvis du er en elsker af hydro-luftfart, Biscarosse og dens museum giver dig mulighed for at følge i fodsporene på den største Saint-Exupéry ... Mimizan glæde, hvis du ønsker at tilbringe ferien på vandet. Endelig Messanges. Til nautiske aktiviteter og fornemmelser, gå til Messanges.

Baskerlandet:Biarritz,. Bidart, Saint Jean de Luz

I Baskerlandet er alt modstandsdygtigt: sprog, sport, kultur, køkken ... Og det er ikke forkert: Biarritz, Bidart og Saint-Jean-de-Luz er populære destinationer for turister.

Dordogne:Sarlat og Black Perigord

Dordogne er opkaldt efter den eponymous stream, der løber igennem den. Du vil opdage mange skove, enge, dale, vinmarker, kløfter, huler og trøfler marker. The Black Perigord, vil glæde dig med sine historiske og kulturelle steder, mellem Oldtid og middelalder, sine slotte, dens blomstrende dyreliv ... Sarlat, fange din interesse som middelalderlig arkitektur stammer fra det 9. århundrede, dens historie og dens kulturelle aktiviteter.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio