slider
slider
slider
Vores campingpladser Ardèche 0033 973 017 650

Frankrig > Rhône-Alpes > Ardèche (07)

Loading...

0 camping(s) in 0.0030531883239746 secondsCamping i Ard pil, en destination privilegium gi ed til din ferie

Som sangen Jean Ferrat , "at bjerget er smukt". Og for at nyde bjergene, hvad bedre end at gå til Ardeche. Uanset årstiden vil du ikke undlade at blive forført af denne afdeling. Beliggende i Auvergne-Rhône-Alpes-regionen, har afdelingen et stort naturligt sortiment fra nord til syd for afdelingen: Haut- Vivarais har et moderat bjergrige terræn, Bas-Vivarais , rig på grundvand har set sin jordkalksten blevet gravet ind i kløfter eller huler, Mellem Vivarais og Coiron plateau ligger mellem de to, mens kysten er en smal slette med rig geologi. Disse geologiske og flydende forskelle har ført til diversificering og naturlig rigdom: i Ardeche er skoven til stede i halvdelen af ​​territoriet. Og for at sikre komfortabel indkvartering, drage fordel af vores Airotel campingpladser. Her er to af de smukkeste destinationer i Ardeche: Gorges de l'Ardeche og Vallon Pont d'Arc-Grotte Chauvet Din ferie i nærheden af ​​Gorges of Ardeche.

Canyon mere end tredive kilometer lange starter Gorges de l'Ardeche i kalkstenplatået Pont-d'Arc og slutter ved Saint-Martin-d'Ardeche . De afgrænser afdelingerne Ardeche og Guard. De blev dannet ved passage af floden i kalksten plateau. Desuden har vandet, der er gået, forladt en temmelig imponerende vestige, som er Pont d'Arc.

Garrigue, det omgivende rum lader vandet gennem jorden, som gennem infiltration har skabt et underjordisk netværk af rige vand, som du kan beundre i de mange huler og svømmehuller: Marzal , Orgnac, Chauvet-hulen, Saint-Marcel og Madeleine . For at lette turisternes adgang til kløfterne blev Gorges de l'Are Che-turistvej etableret i 1969: de elleve belvederes giver mulighed for at få en betagende udsigt over alle kløfter. Desuden vil du være i stand til at observere naturreservatet og dets fauna og flora undtagelsesvis: Bonellis ørn, dværgis, enebær af Phoenicia, asplenium, biscutelle...

Nu Hvis du vil være i hjertet af handlingen, er der intet som at gå gennem kløften indefra, med båd, stand- up padle eller kano kajak i 30 km. Om nødvendigt forberede din bagage til natten: to bivouakområder er der for at give dig mulighed for at hvile eller sove. Andre muligheder er tilgængelige: Vandreture og andre aktiviteter, herunder scooter.

Dit ophold i nærheden Vallon Pont d 'Arc-Chauvet Cave

Den Vallon Pont d'Arc og Chauvet-hulen er to flagskibe omgivelser hule kunst. Den Chauvet-hulen, opdaget i 1994 af Jean-Marie Chauvet holder ikke mindre end tusind malerier og graveringer. Med sin ekstraordinære karakter har UNESCO klassificeret det som verdensarv siden 2014. For at bevare det er hulen ikke åben for offentligheden. På den anden side er en trofast repræsentation ved Vallon Pont d'Arc. Så at kombinere de nyttige og historiske med den hyggelige, tur i Gorges de l'Ardeche. Din tur bliver mere mindeværdig.

En ferie, som du kan lide !
Fordelen kort *
Fordelen kort airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel