espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Aveyron
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

En ferie i Aveyron med Airotel

Airotel har valgt at etablere sig i Aveyron, denne vilde afdeling med sin intakte skønhed i Occitania-regionen. Beliggende syd for Massif Central er dets landskaber meget varierede: bjergrige massiver, plateauer, slugter, sletter, dale, søer ... Dens arv, både moderne og gamle, fanger også stærkt markering af sin kultur af restene af forbi. Du vil have forstået, Aveyron er et tegnsted, som det berømte Roquefort. For at få mest muligt ud af det har Airotel valgt for dine tre destinationer at opdage: Rodez, Conques og Millau viadukten.

0 camping(s) in 0.0028049945831299 seconds

Frankrig > Midi-Pyrénées > Aveyron (12)

Loading...

Din campingplads nærheden af Rodez

Lidenskabelig om historie, du er på det rigtige sted! Mens du gennemgår gaderne i byen Rodez, vil du blive transporteret til en anden tid: katedralernes tid! Byens centrum, Notre-Dame-katedralen i centrum, ved, hvordan man kan imponere sine besøgende, med sin højde på 87 meter, bevaret sin skæve tårn af rød sandsten og dets boliger ordentligt rundt om den. Hele byen andre steder imponerer, så meget en dominerende energi kommer ud, hvad galerne allerede havde set. Den kunstneriske kultur er berygtet: Pierre Soulage Museum, Denys Puech Museum og Fenaille Museum vil få dig til at overveje gammel og moderne kunst. Du vil også kunne observere renæssancens arkitektur, huse og palæer. Du kan også lære mere om ridning og nyde gode lokale retter takket være de mange gourmetrestauranter og bryggerier.

På ferie i nærheden af Conques

Det er i middelalderen at du planlægger at besøge den charmerende landsby Conques. Inde i toppen af Lot-dalen er Conques et sted at stoppe for pilgrimme til Puy-en-Velay i betragtning af Santiago de Compostela. To monumenter er også blevet klassificeret som Unesco World Heritage Site: Abbey Church of Sainte-Foy, opført i det 11. århundrede, og pilgrimsbroen med udsigt over floden Dourdou. Du kan beundre den romanske kunst og Treasure of Sainte-Foy.

Dit ophold i nærheden af Millau viadukten i en campingplads Airotel

Det er Michel Virlogeux, en fransk ingeniør og Lord Norman Foster, en engelsk arkitekt, der skylder den berømte Milau viadukt. Indviet i 2004 er det den højeste viadukt i verden med en højde på 343 meter, i en længde på 2460 meter. Det blev først oprettet for at lette vejtransport mellem Paris og Middelhavet. A75 motorvejen, med udsigt over Tarn, har nu et meget mere flydende og hurtigt netværk. Den sejlbåd-formede struktur vækker nysgerrigheden af ​​en million turister, der kommer til at overveje den kunstneriske og tekniske dygtighed. Det er også en mulighed for forbipasserende at beundre skønheden i det omkringliggende landskab: Tarn, Causse Rouge og Causses du Larzac. Desuden er dette rum mærket som en regional naturpark i Grands Causses. Og hvis hjertet fortæller dig, er kældererne i Roquefort kun få kilometer fra viadukten. Ved at besøge Millau kan du også nyde sin kunstneriske kultur, herunder haute couture og kunsthåndværk. De nærliggende byer vil give dig interessante historiske detaljer om de berømte ordre fra Templars og Hospitallers.

Du vil have forstået, Aveyron har karakter, men vil fange dig med sin naturlige, kulturelle og historiske arv. For en afslappende ferie, tøv ikke med at besøge campingpladser Airotel!

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio