espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Centre
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingpladser i centret: hvilke at vælge? Følg vejledningen Airotel

Du går til centrum af Frankrig for et langt eller kort ophold. Uanset om du bare går forbi eller vil forblive et stykke tid, vil du blive charmeret af denne smukke region. Alene eller ledsaget, vil du uden tvivl sætte pris på den fortryllende karakter, mellem mystiske skove, damme og floder. Centret var faktisk det mest populære område for monarkiet for jagt. Du vil utvivlsomt se mange arter af spil, rovfugle og andre dyr, som du vil sætte pris på ikke i din plade, men med dine øjne. Og for at fortsætte på vejen af ​​monarkiet, gennemse gangene og korridorer i slottene adelen, herunder de prestigefyldte slotte Chambord og Azay-le-Rideau. For en endnu mere imponerende udsigt over skønheden i den lokale fauna og flora, tre parker er dit: Naturparken Loire-Anjou-Touraine og Perche regionale naturpark i Brenne. Hvis du er forelsket i historie og arkitektur, kan du nyde de mange monumenter at besøge, mellem slotte, religiøse bygninger. Besøg de forskellige museer for at lære mere om lokal historie og kultur. Og selvfølgelig, dine smagsløg vil ikke stå tilbage med mange lokale varianter at opdage, blandt andouille af Jargeau, Berry grønne linser, Chambord karpe, kylling, coq au vin, ost og mange vine .... Tøv ikke med at vælge en campingplads med Airotel i Centre of France. Tilbage på alle de aktiviteter, du kan gøre, mellem natur, monumenter og andre hobbyer og muligheder.

1 camping(s) in 0.0018250942230225 seconds

Frankrig > Centre

Loading...

Dit ophold Natur i en campingplads Airotel i centrum

Du har lige læst det, Centre of France er rig på en fantastisk og rigelig natur. Søerne, damme (mere end 3000) skove, vandløb, vil blive overvejet og krydse af dig for din nydelse. For hyggelige skovvandringer, gå til skovene i Orleans og Sologne. På bredden af ​​Loire, beundre dæmningerne bygget af bæver, men også trækfugle. I Sologne, opdag Landes og vildsvin, hjorte og hjorte, der strejfer. Derudover er der tre nationale eller regionale parker i centrum af Frankrig. I fodsporene på monarker og adelige i Frankrig, besøge haver og beundre den geometriske udformning af de parceller, indrammet af hække af taks, lilje kor, royal blomst, iris ... For ikke at nævne de roser, der vil parfume din rejse . Til det, gå til slottene i Beauregard, slotte af Cheverny, Troussay.

DET CENTRALE REGION: Monumenterne ikke at gå glip af

Hvis ved cons du kan lide at overveje og opdage vidundere arkitekturen i tidligere århundreder, tålmodigt skabt af mennesker, som har hjemsøgt disse steder, vil du ikke blive udeladt: mange slotte og religiøse bygninger, intakte eller vidner til tid passerer , du er åben. Udover de ovennævnte kan du opdage slottene i Bussière, Chenonceau, Blois, Valençay. For ikke at nævne katedralen Saint-Etienne eller Chartres.

Aktiviteter og fritid omkring din campingplads

Andre aktiviteter og fritidsinteresser er åbne for dig. Hvis du er sammen med din familie, vil dine små børn uden tvivl være glad for at se dyrene på Beauval Zoo. Hvis du kan lide roen i naturen, vil Arboretum des Barres utvivlsomt roe dig ned. Tilsvarende for Zoologiske Park Haute Touche. Og hvis du er forelsket, hvorfor ikke sejle på vandet i Loire eller andre floder kano eller kajak.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio