espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Charente-Maritime
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Vores campingpladser med swimmingpool i Charente-Maritime: glæden ved havet

Charente-Maritime er en charmerende afdeling langs Atlanterhavet i det vestlige Frankrig. Meget vandig, på grund af de mange floder, der løber igennem det, er det mellem grøn og blå og har et varieret terræn-ed: sletter, skove, små skovområder, lave plateauer og selvfølgelig sump på grund af de mange floder. Dens 233 km lange kyst er afsluttet med yderligere 230 km bragt af tilstedeværelsen af ​​ fire Charente øer: Øen Ré, Øen Aix, Øen Oléron og Øen Nole. Floderne, de største floder, er fire i antal: Sevre, Charente, Gironde og Seudre. Dens fauna og flora er meget rige: Sub- Middelhavet Flora, repræsenteret af bølger, rockroser, mimoser, oliventræer, palmer, huleheste og egetræer, dyreliv og trækfugle, herunder de hvide og sorte storke. Charente-Maritime er derfor et godt rejsemål for ferie i grønt og blåt, naturligt. Og naturligvis, for at være tættere på naturen og de steder, du vil besøge, besøg Airotels campingpladser: komfortabelt, luksuriøst og tilgængeligt, de er lavet til alle ønsker og alle budgetter. Følg til Ile d'Oleron, Fouras, La Rochelle og Chatelaillon-Plage.

4 camping(s) in 0.0041909217834473 seconds

Frankrig > Poitou-Charentes > Charente-Maritime (17)

Loading...

Øen Oleron

Øen af ​​naturlig skønhed og vildt, det forfører elskere af naturen ved dens ægthed. Tag en tur på stranden eller langs kysten, i sine sump og observere tættere eksisterende, både faunistiske og floristiske arter, mellem fyrretræer, eg, oyater. To naturområder er ideelle: Birds Swamp, Salines havn. Lær mere om sin kulturarv ved at besøge Fort Louvois, sæt dig i skoene til en castellan ved at kigge på slottet, planlægge i det berømte tv-program ved at gå til Fort Boyard, forestil livslevende sejlere, der venter på deres tilbagevenden ved at gå til Chassiron Lighthouse, opdag fiskeriaktiviteter og ostrearum-dyrkning i de forskellige havne på øen og små landsbyer. Til sjov og sportsaktiviteter, gå til vest for øen Slap af på stranden, bygg sandslotte med dine børn, lad dig blive båret væk af bølgerne, svømme, surfe, sejl eller stand-up padle ...

Fouras

Fouras er en landsby, der har brillant ombygget: fra fiskerby er det blevet en badeby søgt. Lovers af arkitektur, du kan beundre villaer fra det 19. og 20. århundrede, smuk skitse af øen, hjemsted for en stor skovklædte park. Og selvfølgelig har far Fouras passeret halvøen, du vil kunne observere den berømte Fort Boyard. Glem ikke at smage skaldyr, skaldyr, krebsdyr, østers og muslinger, de mest almindelige og friskeste produkter.

Rochelle og Chatelaillon Strand

Châtelaillon Plage er en eklektisk by: mellem modernisme og antikviteter, nyheder og traditioner, afslappende og sportslige aktiviteter. Alle velsmagende små dis ss er der: Belle-Époque villa, sommerhus, sommerhus, slotte ved kanten af ​​vandet. Mange aktiviteter er mulige inden for denne smukke badeby: hvile, sejlads, strandvolley, thalasso, kite festival. Og vinsmagningen er også på tid (østers).

I La Rochelle slappe af og nyde livet: Fl Aner i de små gader, blandt en af ​​de overdækkede butikker og markeder, opdager lokale håndværk, smag isen, lokale spiritus og skaldyr. Og for at observere hele byen, klatre op til toppen af ​​de to havnehavne.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio