espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Corrèze
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Vores campingpladser i Corrèze til en ferie på landet

Åh Corrèze! Dens naturlige og vilde skønhed har altid forført dig! Og med god grund: hvordan man ikke skal blive overrasket over sine smukke floder (Corrèze og Dordogne), vandfald (Gimel), søer og varieret landskab, pool, bjerge og plateauer, der fortsat bringe nye synspunkter og vegetation. Du vil kunne se den fulde opfattelse og opdage den smukke afdeling af denne smukke afdeling. Hvad du genoplive og gå tilbage til basics. Corrèze, grøn jord og vand, er også et tegn afdeling, med bevaret arkitektur vil du finde mange slotte, middelalderbyer, gamle broer og akvædukter (Uzerche). Hvilket siger tegn på karakter, siger også gastronomi: de lokale smagsoplevelser vil ikke undlade at forbløffe dine smagsløg. Kort sagt, for en ferie på landet, tøv ikke med at gå til Corrèze. Og fordi dit velvære ikke bør begrænses af dit budget, er Airotels campingpladser til din rådighed. Når der er tale om natur og opdagelsesryt med ethvert budget. Tilbage til de smukkeste landsbyer Corrèze, klassificeret smukkeste landsbyer i Frankrig, og naturlige steder ikke at gå glip af.

0 camping(s) in 0.0022749900817871 seconds

Frankrig > Limousin > Corrèze (19)

Loading...

De smukkeste landsbyer

Corrèze, og det er at hans kredit, besidder ikke mindre af de 5 smukkeste landsbyer i Frankrig: Collonges-la-Rouge, Curemonte, St. Robert, Segur-le-Chateau og Turenne. Collonges-la-Rouge skylder sit navn til den flamboyante farve af sine sandsten sten. Denne landsby karakter er alt i farve: Oker og rød til sandsten, grå til skifer, blå til skifer og selvfølgelig grøn for vinstokke. I det 19. århundrede er landsbyen klassificeret, især takket være det bevaringsarbejde, der er startet af mange kunstnere og filmskabere. Collonges er også en middelalderlig arkitektur mellem slotte, kapel, kirke, tårne, haller ... Curemonte har haft sin storhedstid i renæssancen, der stadig påvirker stede i arkitekturen: Château de Saint Hilaire, ædle huse, tårne, skjolde, vindeltrapper, balkoner træ, mullioned vinduer. Valgt til optagelserne af tv-film, Saint-Robert i toppen af ​​en bakke, middelalderlig charme: smalle gader, romanske kirke kor defensiv firkantet tårn, herregårde, befæstede porte ... Segur-le-Chateau er beskyttet af en sten og ligner en landsby af fortællinger omgivet af skove. Derfor blev landsbyen så navngivet, dens etymologi betyder "sikkert sted". Seat Robins, medlemmer af retsvæsenet, byen har en rig arkitektur: slot, broer ... Turenne den imponerende dominerer landskabet, minder om sin karakter som viscount overfor King of France. Landsbyen er skjult for visning og har en rig arkitektur: kirke og altertavle, palæer, donjon, vrimper, Caesar Tower. Og selvfølgelig vil dens panoramaudsigt efterlade dig målløs.

Naturlige steder ikke at gå glip af

I Corrèze vil du ikke gå glip af at trække vejret og finde ro, takket være de storslåede naturområder! Gå ikke glip af: Cascades Murel, Bialet, Sali og Gimel hoppe, organer Bort, Cirque de Freysselines, Causse Corrézien, Valley Chavanon, Gorges i Dordogne, mosen Longeyroux, Millevaches og dens regionale naturpark, Gouffre de la Fage og Vézère-dalen.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio