espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Dordogne
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingpladser i Dordogne: hvilke valg?

I det sydvestlige Frankrig er Dordogne en region, hvor livet er godt, beliggende mellem Gironde, Lot og Corrèze . Dens tempererede klima er særligt værdsat af turister, der kan tilbringe et behageligt ophold i alle årstider. Men Dordogne, der er gennemsyret i Perigords historie, er også en region af humanistisk interesse, lige så meget ved sin lokale udvikling som ved sin berømmelse forhistoriske. Dens romerske og middelalderlige arkitektur giver sin kulturarv en unik karakter, der tiltrækker mange nybegyndere. Men det er Vézère-dalen, der har bidraget til dets verdenskendskab. Siden 1979 er 15 steder blevet erklæret Verdensarv af Unesco for deres forhistoriske karakter. Grønne og flydende områder, er det også et paradis for fred eller beboere: dal, vinmarker... En del af sin naturarv er også beskyttet inden for den regionale naturpark Périgord. Endelig er mange af dens landsbyer blevet klassificeret som "smukkeste landsbyer i Frankrig". Så for at nyde al rigdom i Dordogne, lej din campingplads Airotel, for at bevæge dig mere stille og nyd det milde klima. Tilbage til en sød og interessant region, der vil fortsætte med at forføre dig.

1 camping(s) in 0.0030128955841064 seconds

Frankrig > Aquitaine > Dordogne (24)

Loading...

Den smukkeste landsby af Dordogne nær din campingplads Airotel

Der er ikke mindre end 10 landsbyer, der er en del af netværket af de smukkeste landsbyer i Frankrig. På toppen af Nauze-dalen vil du kunne observere Belvès syv belgier , troglodytehuse og hallen fra det 15. århundrede. I Beynac-et-Cazenac kan du besøge det 12. århundrede slottet og beundre de gule stenhuse. Tilsvarende, i Castelnaud- la-Chapelle , kan du besøge to slotte, et museum og et ecomuseum. For en panoramaudsigt over Dordogne dalen, hoved til Domme, en 13. århundrede befæstede by ligger på toppen af ​​en klippe. På La Roque-Gageac kan du overveje en eksotisk have, såvel som arkitekturen i okersten og hans . Ved krydset mellem floderne Dordogne og Vézère bliver Limeuil opdaget til fods, så du går gennem de tre befæstede porte. Mompazier har arkitektur og en middelalderlig organisation næsten intakt. I Saint- Amand-de-Coly vil du beundre den smukkeste perigordiske befæstede kirke. Derimod har Saint-Jean-de-Côle byzantinsk, romansk, gotisk, middelalderlig og renæssancearkitektur. Saint-Léon på Vézère huser en storslået ent 12-tallet kirke, Cle Rans slot og 1400-tallet Manoir af rom.

Opdage Oldtid under din ferie i Dordogne

Den Vézère dalen er hjemsted for mange steder af arkæologisk interesse: indlån, udsmykkede huler og huleboere sites. Unesco har også rangeret 15 i sin historiske og kulturelle arv. Mange graveringer, skulpturer og malerier vidner om vor forfædres aktivitet og beskriver dybere tidens liv og fauna og flora dybere. Den mest berømte er Lascaux-hulen. Flere forklaringer vil blive givet til dig på National Museum of Prehistory, the Eyzies af Tayac. Desuden er der også etableret en international præstegruppe.

Det uundgåelige ophold i Dordogne

Endelig er der andre steder at besøge: den berømte Grotte af Rouffignac , kaldet Crystal Cathedral, Perigord Noir Aquarium, Château des Milandes , Maoir d'Eyrignac Gardens, the Roque Saint-Christophe ...

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 34 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio