Photo n°1 des vacances en Finistère qui sont plus belles avec le Camping Keranterec !
Camping Keranterec La Forêt-Fouesnant / Finistère
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel
Vent venligst...

Søgning i gang...0%

0%

Camping Airotel

La Forêt-Fouesnant / Finistère (29) Camping Keranterec

265 Pladser
Åben fra 16/04/2022 til 25/09/2022

Vi byder dig velkommen i vores campingplads Breton mellem Fouesnant og Concarneau i syd Finistère. Vi tilbyder dig ægtheden af en familie og varmt sted. Du vil vide, hvordan man trives og nyde vores 6 hektar anlagte site, tæt på en bevaret natur. Nyd glæden ved havet og Atlanterhavet under hele dit ophold.
Campingpladsen er udstyret med to svømmebassiner, dækket og opvarmet, som vil glæde unge og gamle. En jaccuzzi er også til din rådighed for at slappe af i bedste fald i din ferie.
Vælg et roligt ophold i en familiær atmosfære ved at reservere en plads til telt, campingvogn eller autocamper, en hytte eller et mobilhome.

Se hjemmesiden for camping
 • Direkte adgang til GR34 kyststien og Cove of St. Lawrence Cove.

 • Kendt og varm campingplads

 • Opvarmet vandområde

 • Aktiviteter for alle
Camping Keranterec **** : OmråderCamping Keranterec **** : OmråderCamping Keranterec **** : OmråderCamping Keranterec **** : Områder

Områder

 
Hytter :  • - Hytte 1 : 2/3 pers, 2 soveværelser, 28m² 

 • - Hytte 2  Den klassiske   : 4/5 personer, 2 værelser, 30 m² 

 • - Hytte 2  familien   : 4/5 personer, 2 værelser, 30 m² 

 • - Hytte 2  Havudsigten   : 4/5 personer, 2 værelser, 32 m²
 • 
- Hytte 3 : 6 personer, 3 soveværelser, 32 m²  

Alle vores huslejer er udstyret med udendørs terrasse med havemøbler. Vores dyre venner er velkomne. På anmodning og med tillæg.

Camping Keranterec **** : PladserCamping Keranterec **** : PladserCamping Keranterec **** : PladserCamping Keranterec **** : Pladser

Pladser

Vi byder dig velkommen med dit udstyr til din næste ferie, camping-caravanning. Vælg at tilbringe din ferie i det sydlige Finistère, på et websted til dit telt, din campingvogn eller din campingvogn! Vores venners campingvogne med passage er de velkomne i vores bretonske virksomhed, for et kort ophold eller i trin pakke! Alle pladser er rummelige og afgrænset af hegn, så du kan nyde en personlig plads. Efter dine ønsker foretrækker du en solrig beliggenhed, skyggefuld eller halvskygget blandt vores 110 steder, udstyret med et vandpunkt, evakuering og elektricitet 10 ampere.
Vi tilbyder også autocamper et serviceområde på campingpladsen Kérantérec.
Din ferie i vores campingplads ville ikke ske for at grille måltider! Tøv ikke med at medbringe dit udstyr eller kontakte  vores udlejning.

Camping Keranterec **** : Badning/WellnessCamping Keranterec **** : Badning/WellnessCamping Keranterec **** : Badning/WellnessCamping Keranterec **** : Badning/Wellness

Badning/Wellness

Indendørs og opvarmet swimmingpool (vand ved 28 °)
Vi tilbyder dig et vandområde bestående af to store swimmingpools, en overdækket (opvarmet til 28 °) og en opvarmet opdagelse, som vil give dig mulighed for at nyde glæden ved svømning hele din ferie.Tilgængelig for de mindste takket være to soppebassiner til øjeblikke af glæde og sjov med forældrene! For mere afslapning og komfort Prøv jacuzzi (boblende skumbad) det er for dig! For din ro, er den akvatiske område af campingpladsen udelukkende forbeholdt folk, der lejer en campingplads eller en leje i hytte!

Camping Keranterec **** : FritidCamping Keranterec **** : FritidCamping Keranterec **** : FritidCamping Keranterec **** : Fritid

Fritid

Mange faciliteter er til stede på vores campingplads! Tag dine snesko og nyd tennisbanen eller del et spil ping-pong, dine volleyballkugler eller dine petanque bolde ved at kigge på vores kurser dedikeret til disse forskellige sportsgrene! Børnene vil gerne have det sjovt i vores to oppustelige spil og vores legeplads udelukkende til små børn!
I sæson (juli og august) skal du vælge forskellige aktiviteter efter dine ønsker! Vand aerobic, dans lektioner, karaoke, cykling, dans, forskellige koncerter og mange flere i løbet af sommeren! Børn og teenagere vil være glade for at deltage i den animation, der har reserveret dem, ved at lade deres forestillinger eller deres sportspræstationer udtrykke sig, alt sammen i en fredelig ferieindstilling mellem sol og venskab.

Camping Keranterec **** : TjenesterCamping Keranterec **** : TjenesterCamping Keranterec **** : TjenesterCamping Keranterec **** : Tjenester

Tjenester

Modtagelse af campingpladsen er åben under hele opholdet. Tøv ikke med at komme og konsultere os for spørgsmål eller oplysninger, så du kan tilbringe en behagelig ferie! I højsæsonen garanterer vi dig sikkerhed og ro inden for campingpladsen Kérantérec, der etableres et nat sikkerhedssystem hver sommer.
Vores købmand byder dig velkommen i sommersæsonen fra 30 juni-2 september! Du vil finde vigtige produkter, men også en brød service osv!.
For alle at føle sig hjemme, er lokale eller andre aviser også til salg i dette rum. Den Piz'zen vil byde dig velkommen fra juli måned med et kort over de pizzaer lavet huse af vores Pizzaïolos, samt forskellige salater og mange paninis om de er salt eller sød!
En stegning service er også til din rådighed og for mere komfort kyllinger ledsaget af Stegte kartofler er tilgængelige på reservation
 
Vi tilbyder dig mulighed for at nyde en ferie ved at nippe til en sæsonbestemt cocktail takket være Camping bar, et sted med mere end 100 m² venlig og familie!Mange aktiviteter og koncerter har fundet sted der i mere end 25 år! En ånd af fest og munterhed venter dig. Åben fra 16 juni til 9 september.

Video


Video på vej..
Camping Keranterec **** : OmgivelserCamping Keranterec **** : OmgivelserCamping Keranterec **** : OmgivelserCamping Keranterec **** : Omgivelser

Omgivelser

Med hensyn til fritid, bløde aktiviteter og sport i Sensations, Finistère spiller kortet over mangfoldighed og anvender alle sine styrker! I starten af campingpladsen kan du tage den kystnære sti, GR34 og følge vores smukke kystlinje. 850 km stier på hele kystlinjen, og som ledsages af flere variationer.
Du kan øve ridning i syd Finistère! Mange Equestrian Centre er klar til at byde dig velkommen og til at gøre dig opdage vores Bretagne, som du aldrig har set.
For idrætsudøvere, Greenway, Greenways, og mountainbike-kredsløb, er store og talrige i vores afdeling af Finistère, tøv ikke med at udstyre dig selv med dit udstyr eller til at lede dig til vores udlejnings service
Du vil helt sikkert nyde andre aktiviteter såsom fiskeri til fods, ferskvand eller havfiskeri! Fornøjelsen af at fiske i Bretagne er inden for rækkevidde af alle, som er den praksis af sport med fornemmelser som dykning, flyderen, paragliding, Ulm og mange andre...

Gode tips

Bon plan à venir.

Placeringen / Kontakt

Camping Keranterec
1 route de Saint-Laurent
29940 La Forêt-Fouesnant

Telefon: 02 98 56 98 11
GPS Lat : 47.90162 / Lon : -3.965378

Anmodning om dokumentation


Avis

Loading...
En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 32 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
 • Gratis
 • Eksklusive fordele
 • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio