Photo n°1 des vacances en Finistère qui sont plus belles avec le Camping La Pommeraie de l'Océan !
Camping La Pommeraie de l'Océan Trégunc / Finistère
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel
Vent venligst...

Søgning i gang...0%

0%

Camping Airotel

Trégunc / Finistère (29) Camping La Pommeraie de l'Océan

256 Pladser
Åben fra 01/04/2019 til 15/09/2019

Beliggende i 900m af fine sandstrande nær Trévignon til Trégunc, Berømte badeby for sine 23 km kystlinje og dens traditionelle gastronomi, på land Concarneau og dens berømte by tæt vil give dig mulighed for at opdage fortryllede landskaber.
En gangsti fører dig til GR34 vandresti med udsigt over de Glénan øer med Bretagnes klareste farvande, en sand perle, der tager form i dette kystlandskab med en havn og Natura 2000-området i Trévignon med landskaber Betagende består af en afspærring af sand, der kombinerer strande og klitter beskytte vilde rum indbydende kyst damme og naturlige lagune er den ekstraordinære placering af campingpladsen.

Se hjemmesiden for camping
  • En gangsti fører dig til strandene 900m fra campingpladsen
  • En overdækket vandland og vandrutschebaner åbnes og opvarmes fra 1. april

  • En sandstrand inden for campingpladsen
  • En livlig familieplads med børneklub og ungdomsklub 
Camping La Pommeraie de l'Océan **** : OmråderCamping La Pommeraie de l'Océan **** : OmråderCamping La Pommeraie de l'Océan **** : OmråderCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Områder

Områder

På campingpladsen Airotel La Pommeraie Ocean ****,  har huslejerne fordelene ved at være alle udstyret med en terrasse med havemøbler, liggestole og grillkul individuel. Derudover er alle mobilhomes udstyret med TV Puder og dyner er til rådighed. Og for de mennesker, der ønsker det, er det muligt at leje lagner og håndklæder, paraply seng (gratis), højstol, babybadekar eller endda at tage enden af opholdet rengøring for stadig mere sindsro af din afgang på ferie, når du vender tilbage.
Wi-fi (tillæg, der skal tages på stedet) + Free Wi-fi område
Husdyr accepteres (2 maks, ikke kategoriseret, holdes i snor og på forelæggelse af det opdaterede vaccinationskortet)
 
Placering: "Corsair" - 2 PERSONER. 24m ² - 1 soveværelser - TV - Terrasse  
Køkken: komfur, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, tallerkener
Værelse: 1 seng på 140
Bruserum og separat toilet
Placering: "Grand Large" - 4/5 PERSONER. 31m² - 2 soveværelser - TV - Terrasse
Køkken: køleskab, komfur, mikroovn, kaffemaskine, tallerkener
2 soveværelser: 1x140cm + 2x80cm (enkeltsenge) + 1x70cm (foldhøjde, egnet til børn over 5 år og under 50kgs)
Bruserum og separat toilet
 

Placering: PREMIUM  "Stillehavet 2" - 4/5 PERSONER. 26m² - 2 soveværelser - opvaskemaskine - TV - Delvis overdækket terrasse (I år 2017)
Køkken: opvaskemaskine, køleskab / fryser, komfur, mikroovn, kaffemaskine, brødrister, kedel, køkkentøj
Stue: lædersofa
2 soveværelser: 1x140cm og plads til barneseng + 2x80cm (enkeltsenge)
Bruserum med hårtørrer og separat toilet
Radiator i alle værelser
Placering: "Florès 3" - 6 PERSONER. 35m² - 3 soveværelser - TV - Terrasse
Køkken: køleskab / fryser, komfur, mikroovn, kaffemaskine, tallerkener
3 soveværelser: 1x140cm + 2x80cm (enkeltsenge) + 2x70cm (enkeltsenge)
Bruserum og separat toilet
 

Placering: PREMIUM "Coral" - 6 PERSONER. 36m² - 3 soveværelser - TV- Opvaskemaskine - Terrasser (I år 2017)
Køkken: opvaskemaskine, køleskab / fryser, komfur, mikroovn, kaffemaskine, tallerkener, brødrister, kedel, køkkentøj
Stue: lædersofa 3 soveværelser: 1x140cm + 2x80cm (enkeltsenge) + 2x70cm (enkeltsenge)
Bruserum med hårtørrer og separat toilet
Radiator i alle værelser

Beliggenhed: "Atlanterhavet" - 6/8 PERSONER. 40m²- 3 soveværelser - 2SDE - TV - Terrasse
Køkken: køleskab / fryser, komfur, mikroovn, kaffemaskine, tallerkener
3 soveværelser: 1x140cm + 2x80cm (enkeltsenge) + 2x80cm (enkeltsenge) + 1x70cm seng (foldhøjde, egnet til børn under 5 år og under 50kgs)
Bruserum og sanitære i forældrenesuite
Bruserum og separat toilet
 
Placering: Premium "Caraïbes" - 6/8 PERSONER. 40m² - 3 soveværelser - 2SDE- TV - Opvaskemaskine - Terrasser (I år 2017)
Køkken: opvaskemaskine, køleskab / fryser, komfur, mikroovn, kaffemaskine, tallerkener, brødrister, kedel, køkkentøj
Stue: lædersofa
3 soveværelser: 1x140cm + 2x80cm (enkeltsenge) + 2x80cm (enkeltsenge)
Bruserum med hårtørrer og sanitær i master suite
Bruserum og separat toilet
Radiator i alle værelse
 
Ubrugelige boliger: "Canada" telte på stænger - 4/5 PERSONER. 20m ² - 2 soveværelser
Køkken: mikrobølgeovn, komfur, køleskab, kaffemaskine, tallerkener (intet vand inde - ingen vand udenfor) Havemøbler, solbadning, tørrestativ, individuel trækul grill (ingen opvarmning)
2 soveværelser: 1x140cm + 2x80cm (køjesenge) og plads til baby seng
Sanitære faciliteter: ingen toilet eller brusebad
 

Camping La Pommeraie de l'Océan **** : PladserCamping La Pommeraie de l'Océan **** : PladserCamping La Pommeraie de l'Océan **** : PladserCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Pladser

Pladser

Rummelige pladser på omkring 100m2 til at rumme campingvogne, autocampere og telte. Højst 6 personer pr. lokation. Afgrænset af hække med Elektricitet  for 16 ampere.

Camping La Pommeraie de l'Océan **** : Badning/WellnessCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Badning/WellnessCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Badning/WellnessCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Badning/Wellness

Badning/Wellness

På en Pommeraie af Ocean, omgivet af en rigtig strand med fint sand... Kom og gør sandslotte i skyggen af palmetræerne! I vandlandet kan gæsterne nyde en udendørs swimmingpool, et soppebassin, vandrutschebaner, en lounge med boblebad og en indendørs swimmingpool.
En af fordelene ved denne campingplads er at det indendørs vandland og vandrutschebane er åbne og opvarmede fra 1. april til 15. september.
I det overdækkede vandland kan de små dabble og splash i glæde og godt humør under forældrenes opmærksomme øje. Du kan opdage til dine små glæder af vand i vandrummet. Dette rum er et bassinet 20 cm dybt. Det er udstyret med et dias, geyser og champignon springvand. Du kan slappe af i spabadet, slappe af på boble dækket eller nyde vandfaldet Swan-Neck.
Den nuværende dam og flod er det perfekte sted at svømme efter at have lavet din aquabiking session. Dybden af bassinet er 1,20m ..
Diassene består af 3 rutsjebaner og en dreje slide og vandet fra poolen er opvarmet.
Hertil kommer, fra 15 juni-september 15, hele vandland er opvarmet til 28/30°c (34°c for jacuzzi). Der arrangeres vandaerobic og aquabiking i sommerferien.

Om sommeren kan du også tilmelde dig massagebehandlinger eller andre behandlinger (tillæg). Mulighed for også at tage individuelle eller kollektive svømmeundervisning i højsæsonen (betalende)
På Pommeraie af  Ocean, vil du forstå, vandland er et rigtigt sted for afslapning og liv hele sæsonen fra april til september.

Camping La Pommeraie de l'Océan **** : FritidCamping La Pommeraie de l'Océan **** : FritidCamping La Pommeraie de l'Océan **** : FritidCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Fritid

Fritid

Camping Airotel Pommeraie * * * * tilbyder sine turister smukke sportsfaciliteter (multi-Sports felt på 600 m ², beachvolleybane, bordtennisborde, motionsrum, spillehal (fodbold, billard), legeplads, Oppustelige struktur, minigolf, bowling. For alle disse gratis aktiviteter og tilgængelig fra 1 April-15 september, er materiale stilles til rådighed for dig gratis på lån.
Om sommeren til ferien, er et helt program af aktiviteter arrangeret for alles lykke. Så i alle aldre vil du opleve at nyde aktiviteter på campingpladsen. For det første byder børneklubben på de unge fra 3 til 9 år hver dag, undtagen lørdag om morgenen, og der tilbydes 2 sammenhængende dage. For ældre voksne, fra 10 til 18 år, tilbyder teenage-klubben aktiviteter hver morgen undtagen lørdage. Hver eftermiddag tilbydes der sportsaktiviteter.
Andre aktiviteter omfatter muskulære opvågnen, Aqua aerobic, aquabiking, vandpolo, pool volleyball, swimming pool spil, vandreture, strækker sig på stranden eller endda bueskydning.
Nyd dine aftener med programmet: skuespil, Karaoke, diskotek, koncert

Camping La Pommeraie de l'Océan **** : TjenesterCamping La Pommeraie de l'Océan **** : TjenesterCamping La Pommeraie de l'Océan **** : TjenesterCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Tjenester

Tjenester

Bar/restaurant (i højsæsonen)
Købmand, brød og kager
Cykeludlejning og pedal karting (€7 halv dag)
WiFi
Tøjvask
Udstyr lån: brætspil, balloner, ketsjere, minigolf udstyr, petanque kugler, bøger, Scoops, jern, støvsuger og hårtørrer er til rådighed i receptionen.

Video


Video på vej..
Camping La Pommeraie de l'Océan **** : OmgivelserCamping La Pommeraie de l'Océan **** : OmgivelserCamping La Pommeraie de l'Océan **** : OmgivelserCamping La Pommeraie de l'Océan **** : Omgivelser

Omgivelser

Smukke vandreture venter dig på Pommeraie af havet. Få dine sko klar! Dens placering i 900m af de fine sandstrande i Pointe de Trévignon i Trégunc, en badeby kendt for sin 23 km kystlinje og dens traditionelle gastronomi, på land Concarneau og dens berømte by tæt vil give dig mulighed for at opdage landskaber Glæder
.
En gangsti, der starter ved 250 meter fra campingpladsen, fører dig til GR34 vandresti med udsigt over de Glénan øer med Bretagnes klareste farvande, en sand perle der er tegnet i dette kystlandskab med en havn og natur zonen En 2000 af Trévignon med betagende landskaber, der består af en afspærring af sand blanding strande og klitter beskytte vilde rum indbydende kystnære damme og naturlige lagunen udgør den usædvanlige placering af campingpladsen.
På havnen, kommer til at møde fiskerne til at købe levende på hold din fisk og din fisk og skaldyr. Hvis du kommer på ferie med en semi stiv, vide, at du nemt kan sætte din båd i vandet. Ellers kan du forlade for Glénan med en båd planlagt til dette formål, som foreslår denne passage på spidsen af Trévignon. På din vej tilbage fra havet eller i løbet af dine vandreture, nyde bryggerier og pandekager af havnen.
Fra campingpladsen vil du have adgang på 15 minutter til turist byerne Concarneau og Pont-AVEN og meget hurtigt til Quimper, Lorient, pointe du Andreasen...
I to ord: svømning og opdagelse!
Et smukt program venter dig til din ferie
.

Gode tips

Bon plan à venir.

Placeringen / Kontakt

Camping La Pommeraie de l'Océan
3 Stang Sant Laorans
29910 Trégunc

Telefon: 02 98 50 02 73
GPS Lat : 47.8071036 / Lon : -3.8397613

Anmodning om dokumentation


Avis

Loading...
En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 44 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio