espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Finistère
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingpladser i Finistère: Hvilken feriebolig skal du vælge?

Du går til bretonerne, i Finistère, den yderste punkt på jorden, eller snarere af Frankrig. Bretagne, hvis det har vinden i dens agter, har stadig meget at lære dig, er både dens historie og dens kultur rig. For eksempel besøgte du sandsynligvis ikke Quimper og dens Riviera, halvøen Crozon, Concarneau, Pont-Aven, Roscoff, Morlaixbugten, D'arrées bjerge, Brest havnen, Abers og Oise. Tilbage på nogle af de mest populære destinationer i Finistère: Douarnenez Bay, spidsen af Raz, og øerne i verdens ende, som Ouessant, Sein og mange andre.

2 camping(s) in 0.0027120113372803 seconds

Frankrig > Bretagne > Finistère (29)

Loading...

Douarnenez Bay og Pointe Du Raz: Din familie ophold

Douarnenez-bugten har sit mest avancerede punkt på spidsen af Raz. Du vil have en betagende udsigt, da panoramaet er imponerende: øer i verdens ende, hav så langt som syne, gamle fyrtårn .... Tipet af Raz vil forføre dig med sin naturarv og dens mange muligheder. Great site of France, Pointe vil bringe dig en frisk vind til et forfriskende ophold. Her frigives de naturlige elementer. Du kan beundre klippernes landskab, der er rystet af vandet og vinden, herunder den berømte Raz of the bosom. Vidne til en tidligere maritim herlighed, fyren Ar Men, vil minde dig om isoleringen af livet til søs, alene foran havet. På vejen kan du besøge Audiernes smukke bukke, Den afgrænsede, Vanens, Gedehatten. .... For at lære mere om den unikke naturarv, gennemse webstedets hjem. For at genoprette dig kan du nyde de mange restauranter, der naturligvis serverer lokale specialiteter, herunder frisk fisk og skaldyr.

Øerne i verdens ende: Ouessant, Sein ...

Finistère, der betyder etymologisk ende af Jorden, vil øerne omkring Finistère inspirere dig, som deres nominering indebærer, en følelse af verdens ende: Bag dig, bugten, foran dig havet til uendelig. Der er fem: øen Batz, øen Ouessant, den af ​​Mullein, of Sein og Glénan skærgård. Hvis du vælger at vove på øen Ouessant, vil du blive imponeret af sin kystlinje med et skråt landskab, som du kan gå eller cykle. Tøv ikke med at besøge sin marine naturpark i Oise, for at smage lokale specialiteter, for at opdage fyrmuseet og Ecomuseum. I Mullein opdager du den lokale kunst, kultur og historie: mellem maleri, litteratur, fotografier, koncerter og musik, du har ikke tid til at kede sig. På øen Batz vil du blive charmeret af den strålende natur og sympati for dens indbyggere. Du vil tro på en flåde, på øen, som havet er til stede, for hidtil usete følelser. Og Glénanens skærgård er ikke tilbage for at behage dig: hvide sandstrande, klare vand, øer ... Kun nedad, vil du ikke være i stand til at bo der om natten. I løbet af dagen kan du dog dykke, sejle og beundre Glénan Narcissus, en unik blomst i verden.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio