espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Udvælgelse af campingpladser 4 og 5 stjernerKatalog
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Katalog

Airotel katalog

Hvert år har du mulighed for at udforske vores katalog som udstiller Airotels forskellige campingmuligheder. Dette års udgave byder på 56 destinationer rundt omkring i Frankrig, så uanset om du vil på ferie ved Atlanterhavet eller tæt på bjergene kan vi garantere, at der er noget for dig. Hver eneste dobbeltside byder på et nyt etablissement med tre, fire, eller fem stjerner, som alle har én ting tilfælles: at de tilbyder nogle af de bedste ferier penge kan købe. Vores kataloger byder på alle de nødvendige oplysninger: etablissementets navn, beskrivelse, åbningsdatoer, kontaktinformationer, dyrepolitikker, betalingsmetoder, og endda en liste over tjenester og aktiviteter etablissementet har at byde på! Hvis ikke det er nok kan du lade billederne overtale dig.

Udforsk vores onlinekatalog her:
http://www.brochure-airotel.fr/

Se nederst på siden for at finde individuelle dokumentationsanmodninger
 

Vores onlinekatalog

Find dine næste ferier i Airotel campingkataloget! Vi er begyndt at distribuere kataloget online ud af respekt for miljøet, da dette hjælper os med at begrænse vores udsendelser af fysiske kataloger. Hvis der er behov for det kan du ringe til os på 09 73 01 76 50 med eventuelle spørgsmål. Vi sender gerne vores papirkatalog med posten og du kan naturligvis også bede os om vores gratis Airotel kort, enten online eller over telefon. Du kan også hente vores katalog på pladsens reception. Du er altid velkommen til at bede om et katalog, så du kan udforske de andre etablissementer i vores hotelkæde.

Dokumentationsanmodninger

Hvis du gerne vil have de nødvendige informationer til at planlægge din næste ferie med Airotel camping bør du være opmærksom på, at kataloget ikke indeholder priser til alle vores etablissementer. For at se hvornår du kan reservere din ferie bliver du nødt til at bruge vores hjemmeside til at søge efter region, afdeling, kriterier (pool, toboggan, VACAF, dyrevenlig), eller, hvis du allerede har valgt et etablissement, efter navnet på etablissementet.
Du kan også indsende en dokumentationsanmodning. Hvis du beder os om information om en campingplads som har fanget din interesse kan vi sende deres individuelle dokumentation.
Din besked sendes direkte videre til etablissementet, som sender deres dokumentation til dig.
Dernæst vil du modtage dokumentationen, fuldendt med alle priser. Pas på med at sende for mange anmodninger på samme tid. Når du har sendt anmodninger om 10 brochurer risikerer du, at din anmodning ikke behandles.


 

Campingpladser Airotel at opdage

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio