espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Gard
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Camping i Gard: gode steder, ved Airotel

La Gard er en autentisk afdeling i det sydlige Frankrig, der skylder sit navn til floden, der løber gennem det. Middelhavsklimaet gør det til et populært rejsemål for turister. Dens geologi også, fordi i Gard man ikke keder sig: man opdager Cevennes, Garrigue , Costières , Rhône og littoriske sletter samt Lille Camargue. Dens historiske rigdom yderligere forbedrer sin karisma: Følg i fodsporene på romerske og andre gamle folk, gå til middelalderen med intriger Viscounts, og lære mere om religiøse kriser, fremskridt og lokal udvikling i renæssancen og de moderne og nutidige epoker . Mindre end 3 timer fra Paris, takket være LGV Middelhavet, er Gard let tilgængeligt. Og for at berolige dit budget eller forlænge dit ophold, drage fordel af Airotels komfortable campingpladser. Her er en forsmag på din rejse: de smukkeste landsbyer i Gard og Unesco klassificerede websteder.

1 camping(s) in 0.0025870800018311 seconds

Frankrig > Languedoc-Roussillon > Gard (30)

Loading...

De smukkeste landsbyer af Gard i nærheden Airotel campingpladser

Den Gard indeholder 4 af de smukkeste landsbyer i Frankrig: Aigueze , Montclus , La Roque sur Cèze og Lussan . Fortified landsby, Aigueze er en karakterby, omgivet af den berømte vingård Côtes de Rhône, der dominerer Gorges de l'Ardeche for et storslået panorama. Du vil blive charmeret af sine smalle og varme gader, dens skyggefulde centrale torv under flyetræerne, dens gangbro, dens sognekirke , fontænen Saint Roch ... Besøget af bygningerne giver dig mulighed for at lære mere om middelalderen og renæssancen for at opdage de forskellige arkitekturformer: romansk, gotisk ... I Montclus vil du opdage livet i en landsby i middelalderen, mellem slottet, klosteret, huse på landet, og smalle gader. Beundre det gamle troglodyte-kloster, det firkantede dungeon, de hvælvinger og Moulin- broen. Hele, balsamerede af områderne lavendel og vinmarkerne, der omgiver den, og refres HED af Ceze. The Roque sur Ceze, smukke by, har en intakt arkitektur. På en bakke er det helt sikkert behageligt at overveje, så meget blødhedens bløde sten, dens vandfald ( Sautadet ), dets fyrretræs tilstande , brostenene i dens gader og dets historiske bygninger er charmerende. Gå ikke glip af at besøge kapellet, Charles Martel-broen , for at overveje slottet og gigantens gryder, stenhuler gravet ved vandet, nær Sautadets vandfald . Lussan vil tilbyde dig en panoramaudsigt over Garrigue , Cevennes og Mont Ventoux , fra voldene og vældene og vil tage dig til hjertet af middelalderens liv; gennem de smalle gader vil du krydse. For et dyk ind i fortiden, leder af La Pierre Plantée, en megalitiske sted i Gard. De Concluses vil imponere dig med deres majestæt, der giver dig et overblik over den vilde skønhed Den UNESCO.

UNESCO-klassificerede websteder: din campingferie

Den Gard, foruden sine mange beskyttede områder på lokalt og nationalt plan, er blevet kendetegnet ved Unesco: Pont du Gard, den Abbey of Saint-Gilles, Causses og Cevennerne er nu en del af verdens kulturarv.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio