espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Gironde
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Hvilken campingplads i Jura at vælge? Nyd Airotel guide

Din næste ferie er besluttet, de vil være i Jura. Denne afdeling af Burgund-Franche-Comté, du krydser eller ofte går mod syd, i centrum, men du stopper ikke der. Ja, men hvorfor gå langt og nødt til at vente i trafikpropper, når du kan komme væk fra det ved at bo tæt på hjemmet. Desuden er Jura ideel til en tilbagevenden til ro og natur: mange skove løber igennem det, som har tjent det sit navn, Jura betyder bjergskov; Det er også hjemsted for mange beskyttede områder og naturreservater: De af øen Girard, grus Gravelle, Mancy-kysten og seigne af Barbouillons. Mellem bjerge (bjerge), skove og enge er dette et sted, hvor græsset er grønnere end andre steder, og det vil berolige dig. Det er også et sted, der giver dig mulighed for at opdage mange kulturelle aktiviteter. Estivales des Orgues du Jura vil fange dig med den magtfulde lyd af organer og ikke mindre kraftfulde korrumper, som alle er orkestreret i kirker, for maksimal amplitude. Mouth to Ear Festival, der er ideel til epicureanere, kombinerer ganeoplevelse med lydhør: Når det er muligt at nyde lokal køkken og lokal musik, i en notat eller bid. For andre øjeblikke af musikalsk opdagelse, besøg Haut-Jura Music Festival, Jazz à Cousance Festival og Polizic Festival i Poligny. Og andre manifestationer eksisterer også. Kort sagt, mange muligheder er tilgængelige for dig. Med hensyn til din bolig, vil du sandsynligvis gå camping for nul besvær. Airotel tilbyder dig tre destinationer: Clairvaux- lesacs, Vouglans-søen, grønne feriesteder og snebyer.

2 camping(s) in 0.0028300285339355 seconds

Frankrig > Aquitaine > Gironde (33)

Loading...

Din campingplads i nærheden Clairvaux-les-Lacs

For at nyde vandet og stranden, sommer og vinter, mens du slentrer, svømmer eller soler, er der intet som at gå til Clairveaux-les-Lacs. Dens blomstrende natur vil tilbyde dig og din familie et storslået show. De mange vandre- og cykelstier giver dig mulighed for at bevæge dig, mens du observerer tættere den omgivende natur. Udnyt Lakes Route for at se landet, mens du køler af i de mange søer, der punkterer det. Du kan også, hvis du er fan af historie og kultur, besøge kirker og slotte i byen samt de forhistoriske steder af verdens interesse (velkommen af ​​UNESCO).

Din Bliv nær søen Vouglans

Kunstig Lake Vauglans er 35 km lang, efterlader mere end et væld af vandaktiviteter og turist ed fra solbadning session gennem fiskeri til cruising. Og hvis du elsker at dykke, vil du kunne overveje Vaucluse Charterhouse, ikke fra jorden, men under vandet. Faktisk det 12. ­ kloster cen nøglen var nedsænket under søernes farvande. Et fængslende skuespil for øjnene.

Grønne feriesteder og snebyer

Disse steder er helt oprettet til brug for brugerne. Desuden fortaler de to værdier: ægthed og respekt for miljøet. Blandt andre aktiviteter omfatter skiløb, skøjteløb, svømning, vandreture, opdage kultur og lokale retter, dan s mindst 5 landsbyer i Jura.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio