espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Haute-Savoie
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingpladser i Haute-Savoie, til en ferie i bjergene

I Haute-Savoie! Tartiflette og Reblochon, Tommes, Fondue, Raclette, Croziflette, Matafaner, Charcuteri, Oste, Génépi, Chartreuse ... Kort sagt, kun for sin gourmet og beroligende kogte, god til at holde dig varm om vinteren, har du en lidenskab til Haute-Savoie. Men din historie kærlighed med Haute-Savoie varer også takket være alle de muligheder, det giver, det være sig eventyrer, sportsmand, homebody, natur elsker eller du skal bare have en pause. Uanset om du er sammen med familie, venner eller alene, er alt tilladt. Fordi i bjergene har du flere panoramaer søer, floder, vandløb, vandfald, bjerge, huler, plateauer, isoleret rock og dal. Fordi uanset årstiden kan du flytte eller hvile, gå på ski, snowboard, kælke, snesko, skøjte om vinteren eller svømme og solbade om sommeren eller pedalere, vandre, paraglide, glide i enhver sæson. For endelig kan du drage fordel af de mange luksuriøse destinationer og kurbade til at slappe af og tage sig af dig selv, men også mange restauranter til at smage den lokale gastronomi eller lave lækre middage i en-til-en. Og for dig at sove uden at ødelægge dit budget tilbyder Airotel mange luksuriøse campingpladser. Tilbage til tre øverste destinationer i Haute-Savoie Annecy og den berømte sø Chamonix og dens smukke dal og dalen Giffre.

0 camping(s) in 0.0022790431976318 seconds

Frankrig > Rhône-Alpes > Haute-Savoie (74)

Loading...

Annecy og søen: din ferie i en campingplads nær Annecy

Den berømte sø Annecy vil give dig følelsen af ​​at være både i bjergene og ved havet. Den reneste sø i Europa, men også den største by Haute-Savoie, Annecy er en kulturel, gastronomisk og historisk. Du vil blive charmeret af de brostensbelagte gader i den gamle bydel, dens smukke floder, dens slot, dets gamle fængsler, dens basilika, dens park, dets offentlige steder, sin gamle karrusel ... For amatører af sportsfornemmelser har mange muligheder for Opdagelsen af ​​Annecy er åben for dig: Om søen på cykel, på cykelstien og derefter ad vej, krydser de forskellige landsbyer rundt om søen; vandreture i Annecy samme eller på højder eller (også muligt på cykel); på selve søen, med en båd, cruising eller mere atletisk, stand-up padle. Og i nærheden finder du Semnoz, Veyrier og Tournette.

Dit ophold i nærheden af ​​Chamonix

Vi ses i Chamonix, denne romerske by, for at få din følelse af fornemmelser. Gå til Mont Blanc-massivet og dens gletschere, for at tage udsigten: vandfald, is, Aiguille du Midi, men også imponerende historisk og kulturel arv. Der er ikke noget som de omkringliggende skisportssteder, men også de mange søer til at opsuge i sommeren.

Din Airotel i en Giffre-dal

Giffre, skiftevis torrent eller bjerg, krydser bjergene ustabile og tager med ham gruset, der vil blive høstet der. Fed af forskellige floder og forskellige bjergstrømme, er det særlig vigtigt under oversvømmelser. Men i sin dal kan du slappe af, fiske den berømte bjergørred, svømme eller bare tanke på sine bredder.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio