espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Hautes-Pyrénées
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Høj Pyrenæerne: Vores Udvalg

Den smukke afdeling Hautes-Pyrénées har ikke længere et ry at lave. Dens milde klima, undtagen i de høje bjerge, dets varierede men fantastiske geografiske områder, dets lokale kultur og dets historie, alle elementer, der overbeviser et stort antal turister hvert år. Ikke at forglemme sine berømte UNESCO World Heritage sites. Så hvis du passerer disse storslåede departementer, er der tre flagskibsdestinationer: Cauterets og Spaniens bro, Lourdes og den berømte cirkus Gavarnie.

1 camping(s) in 0.003324031829834 seconds

Frankrig > Midi-Pyrénées > Hautes-Pyrénées (65)

Loading...

Cauterets og den spanske bro til din ferie

Cauterets ligger nær Pyrenæerne National Park. En smuk lille bjergby er det ikke desto mindre aktiv: den har berømte kurbade, skiløjper og er kendt for sine berømte kartoner. Dets position til fordel for bevarelsen af ​​naturarven sikrer sin oprindelige vildmark: mange vandstrømme svinder ned og spredes i vandfald og gryder. Du kan beundre dem ved at besøge webstedet for broen i Spanien, begyndelsen af ​​Pyrenæernes nationalpark, stort 100 km fra øst til vest. Derefter vil du være i et andet univers: det vidunderlige. Denne park har en usædvanlig biodiversitet. Den spanske bro er særligt værdsat såvel som sin nabo Gaube-søen, for sine imponerende landskaber. Du kan gå der og overveje torrentsne, der farer gennem broens betagende kløfter. Derudover er der mange turistaktiviteter til rådighed: vandreture, vandreture, skiløb, snesko, kælkning og selvfølgelig er der mange hoteller til din rådighed. og for at fuldføre sløjfen er det op til dig at afslutte med et besøg på Gaube søen ved at gå til stoleliften.

Camping i nærheden af ​​Lourdes

Lourdes kaldes den velvillige, og frem for alt er en pilgrimsby for næsten 6 millioner troende. Selvom den er turistisk, holder byen sin karakter godt gennemblødt fra Pyrenæens by. Dens slot, omstruktureret under Vauban, er særligt imponerende. Du kan følge fodsporene i Bigorre, lejesoldater, fanger og soldater, men også lære mere om lokal historie ved at besøge Pyrenæernes Museum. For en panoramaudsigt over stedet, gå til Pic du Jer. Du kan beundre dalen af Argelès-Gazost og Pyrenæernes topmøder. Og hvad kunne være mere charmerende end at komme der takket være en gammel kabelbane. Og endelig, at meditere og flytte, hvorfor ikke gå til byens sø? Kun 3 km fra byens centrum kan du tage et åndedrag, cykle eller kano-kajak, gå, fiske eller golf 18 hulle.

Cirkus av Gavarnie: Dit ophold i en campingplads Airotel

Klassificeret som en UNESCO Verden Arv websted, som en naturlig og kulturel rigdom, Cirque de Gavarnie er imponerende, både i sin geografi og geologiske aspekter. Foran ham, massivet af Mont-perdu, tættere på ham, kløfterne i Ordesa, Anisclo og Pineta, et storslået vandfald på 413 meter af fald og de tilstødende cirkusser af Troumouse og Estaube. En højde på 1700 meter og en omkreds på 14 kilometer, vil det ikke undlade at imponere dig og til at beundre i fritiden den omgivende natur, udforske den til fods eller på hesteryg.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio