espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Hérault
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Vælg en campingplads i Hérault med Airotel guide

Din næste ferie er besluttet; vil ske i afdelingen for Herault . Den storslåede kystlinje, dens skov og vinmarker, dens bjergrige terræn, dets middelhavsklima og det langsomme tempo i livet, der kommer frem fra det, alle argumenter, der har vejet i beslutningsprocessen. Men hvor og hvordan er det et andet spørgsmål. Især siden dit budget er grå og alle har andre ønsker. Så for et ophold i fred og ro tilbyder Airotel sine campingpladser. Komfortabel, eksklusiv, venlig, tilgængelig og tæt på mange drømme destinationer, de vil helt sikkert overbevise dig. Følg os i vores fodspor, opdag tre centrale steder: Montpellier og den lille Camargue, der omgiver det, Pays de Thau og land de Pézenas og endelig Cevennes og den berømte Pic Saint-Loup. På vej!

2 camping(s) in 0.0033400058746338 seconds

Frankrig > Languedoc-Roussillon > Hérault (34)

Loading...

Din ferie i nærheden af Montpellier i Petite Camargue

Lige under og øst for den smukke by Montpellier ligger Petite Camargue , og sæt naturområder, der slutter med Middelhavet. Hvad at feste i hovedstaden i Languedoc, så hvile i naturen, for endelig at få din følelse af fornemmelser takket være de mange foreslåede vandaktiviteter. I Montpellier, vil du især nyde solen (mere end 300 dage om året), arkitektur gengæld middelalderlig, moderne og specielt overraskende (en bil indlejret i en væg!), Den sødme af liv og dens historiske centrum. Efter Montpellier, i lille Camargue, kan du slappe af i de berømte badebyer La Grande- Motte , nyde livet på vandet i Palavas-les-Flots, observere fiskerne og overveje naturen i Carnon og Mauguio, nyde Muscatel of Lunel, og til sidst beundre den arkitektoniske juvel, der er Castries.

I camping på siden af Countrie de Thau og Countrie de Pézenas

For at finde ro, væk fra byens stress og den daglige grind, hvad bedre end en tilbagevenden til naturen? Og så meget at tage fuld udsigt! Sydvest retning Montpellier, i de smukke lande Thau og Pézenas. Ægte postkort, vil disse steder fortrylle dig så meget af deres sublime landskaber som deres fascinerende naturlige, kulturelle og historiske arv. Du vil således sætte pris på det naturlige panorama af Pézenas , dets ekstraordinære jord samt dets arkitektur, der vidner om en rig historie. I Frontignan vil du overveje forskellige naturområder: Massi af Gardiole , sublim kystlinje, gammel saltvand, vinmarker. Og du vil blive overrasket af de flamingoer, der emigrerer der. I Balaruc les Bains kan du slappe af i en by krydset af vand. Og selvfølgelig er øen Sète, Marseillan eller Vias, andre populære destinationer, der ikke vil undlade at tilfredsstille dig.

Dit ophold i Cevennes og i nærheden af Pic Saint-Loup

I Øvre Hérault-dalen , ånde scrubland, sjov eller slappe af i en drømmeindstilling, opført som en UNESCO verdensarvssted. Cevennerne er slående, skiftende bjerge, skove, blændende dale, sprudlende kløfter, gamle sten slotte, tegnbyer. Pic-Saint-Loup, som dominerer krat, er også imponerende. Og selvfølgelig er lokale smagsoplevelser sikker på at få dig til at smelte med glæde. Så, for at rejse uden blødning til de fire åre, vent ikke: lad dig lede Airotel.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio