espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Jura
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Hvilken campingplads i Jura at vælge? Nyd Airotel Guide

Din næste ferie er besluttet, de vil være i Jura. Denne afdeling af Burgund-Franche-Comté, du krydser eller endda går sydpå, i centrum, men du stopper ikke der. Ja, men hvorfor vil du komme væk fra det? Desuden er Jura ideel til at komme tilbage til ro og natur: mange skove løber igennem det, som har fået sit navn, Jura betyder bjergskov; aussi det krisecentre Mange beskyttede områder og naturreservater: De af øen Girard, hulen af Gravelle, kyst Mancy og seigns af Barbouillons. Mellem bjerge, skove og enge er det et sted, hvor græsset er grønnere end andre steder, og som vil berolige dig.

Det er også et sted, der giver dig mulighed for at opdage mange kulturelle aktiviteter. Den Estivales af organer af Jura vil fange dig med den magtfulde lyd af organer og vil ikke være mere kraftfulde korrumper, for orkestreret i kirker, for maksimal amplitude. Mouth-to-Ear Festival, der er ideel til epicureanere, kombinerer gomens nydelse med lydhør: når det er muligt at smage lokal køkken og lokal musik i en notat eller en bid. For andre øjeblikke af musikalsk opdagelse, besøg Haut-Jura Music Festival, Jazz på Cousance Festival og Polizic Festival i Poligny . Og andre manifestationer eksisterer også. Kort sagt, mange muligheder er tilgængelige for dig. Leder du efter din bolig, vil du sandsynligvis gå på camping til nul besvær. Airotel tilbyder tre destinationer: Clairvaux- søer , Lake Vouglans , grønne feriesteder og snedbyer.

1 camping(s) in 0.0025351047515869 seconds

Frankrig > Franche-Comté > Jura (39)

Loading...

Din campingplads i nærheden Clairvaux-les-Lacs

At nyde vandet og stranden, sommer og vinter, slentre, svømme eller solbade, intet som at gå til Clairveaux- Lac- Lacs . Dens blomstrende natur vil tilbyde dig og din familie et storslået show. De mange vandre- og cykelstier giver dig mulighed for at bevæge dig, mens du observerer tættere på naturen. Udnyt Lakes Route for at se landet, mens du køler af i de mange søer, der punkterer det. Du kan også, hvis du er fan af historie og kultur, besøge kirker og slotte i byen samt forhistoriske steder af global interesse (velkommen af ​​UNESCO).

Dit ophold i nærheden af ​​Lake Vouglans

Kunstig sø Vauglans er 35 km lang, hvilket efterlader et væld af vand og turisme aktiviteter, fra solbadning, gennem fiskeri til cruising. Og hvis du elsker at dykke, vil du kunne overveje Vaucluse Charterhouse, ikke fra jorden, men under vandet. Faktisk blev kloster fra det 12. århundrede opsuget under søernes farvande. Et fængslende show for øjnene.

Grønne feriesteder og snebyer

Disse steder er helt oprettet til brug for brugerne. Desuden fortaler de to værdier: ægthed og respekt for miljøet. Blandt andre aktiviteter kan du stå på ski, skate, svømme, gå på vandreture og opleve den lokale kultur og gastronomi i mindst 5 landsbyer i Jura.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio