Photo n°1 des vacances en Landes qui sont plus belles avec le Camping Sen Yan !
Camping Sen Yan Mezos / Landes
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel
Vent venligst...

Søgning i gang...0%

0%

Camping Airotel

Mezos / Landes (40) Camping Sen Yan

574 Pladser
Åben fra 14/05/2022 til 04/09/2022

Som Paradis eksotisk, tropiske landsby Sen-Yan tilbyder sine frodige vegetation. Palmer, banan træer, er de levende og farverige eksempler. Bestille din leje i en Creole hytte eller mobilehome, eller dit campingvogne, campingplads, og du vil tilbringe en uforglemmelig ferie.
Åben fra uge 16 til uge 36 for bolig og udlejningsboligen, og fra uge 23 til 36 for campingdelen. 
Swimmingpool, indendørs pool, vandrutsjebaner, vand jets tropiske, fitness rum: Cristal Spa (heltlavet om i 2015), tennis, minigolf, petanque, bueskydning, golf praksis, bordtennis, legeplads, cykeludlejning, færdiggøre en meget udstyr af høj kvalitet.
I højsæsonen vi har en permanent underholdning til rekreation, afslapning af alt i en varm atmosfære og en børne klub for de små, samt en teenagerklub. Om aftenen, en animation og aktivitet af høj kvalitet bestemt til Sen Yan. I lavsæson tilbyder stedet en afslappende underholdning baseret på aktiviteter for at vende tilbage til naturen og opdagelsen af regionen.

Se hjemmesiden for camping Mon avantage carte
  • Tre swimmingpools og to vandrutschebaner godt arrangeret, unikke i deres slags.
  • En tropisk vandhave, en rigtig vandlegeplads.
  • Professionelle animationer af meget højt niveau.
  • Et komfort zone med spa, sauna, dampbad og forskellige skønheds behandlinger.
  • En minigolf med frodig vegetation, en multisport og en gadekurv
Camping Sen Yan ***** : OmråderCamping Sen Yan ***** : OmråderCamping Sen Yan ***** : OmråderCamping Sen Yan ***** : Områder

Områder

 Tropiske landsby, Alle lejeboliger har navnet på boksene. Hyldest til Caribien, de tilbyder en bred vifte af tilbud.      

Hytter  "Chalet Bois": Den Hytter "træ"  er ligesom små hytter, virkelig lavet af træ. De er tilgængelige for familier fra 2 til 6 personer, de tilbyder alle en overdækket terrasse.
- Hytter" Créole " 6 personer (3 soveværelser) 
- Hytter  " Créole studio"   2 + baby eller 4 personer (3 personer + 1 baby)
- Hytter  " Créole " 4 (2 værelser til 3 personer + 1 baby).

Mobilehome "Traditional" : De er intet andet end klassiske mobile homes. De er på Sen Yan, i mere eller mindre skraverede områder ed es og alle omkring det rekreative område og svømmebassiner.
- Hytter  "Bahamas" 6/8 personer (3 værelser)
- Hytter  "Carayou" 6 personer (3 værelser)
- Hytter  "Louisiana" 4/6 personer (2 soveværelser)
- Hytter  "Cara ï be" 4/5 personer (2 værelser)
- Hytter  ase "Carbet" 4/6 personer (2 værelser).

Mobilehomes "New Generation": Hytter " Ny generation "er sand oase af fred om mobilehome  komfort. De er placeret på Sen Yan's sidst udviklede plot, sådan en øde ø i fuld sol for ægte elskere af varme og ro, lidt længere fra campingpladsens aktiviteter.
- Hytte  "Paradise"   4/6 personer (2 soveværelser)
- Hytte  "Cococay"   6 personer (3 soveværelser).


Husdyr  er ikke tilladt i huslejerne.
 

Camping Sen Yan ***** : PladserCamping Sen Yan ***** : PladserCamping Sen Yan ***** : PladserCamping Sen Yan ***** : Pladser

Pladser

Tropiske landsby vi har også en autocamper. Campingpladsen er en 5 stjerner, der tilbyder maksimal komfort og service integreret i sine standarder. Med sine organiserede snegle steder rundt om centrum af livet, dets sanitære faciliteter og roen i sine små kvarterer, er Sen Yan det perfekte sted at bo. Vi kan rumme store campingvogne, telte eller camper. Lad os vide, så vi kan reservere dig disse steder.

Camping Sen Yan ***** : Badning/WellnessCamping Sen Yan ***** : Badning/WellnessCamping Sen Yan ***** : Badning/WellnessCamping Sen Yan ***** : Badning/Wellness

Badning/Wellness

På Sen Yan har vi 3 swimmingpooler omgivet af asfalterede garvning plads, skjult under banantræer, palmer og flammende tropiske blomster, hvilket gør det til en magnet for svømningsentusiaster. 3 gratis svømmebassiner, 1 overdækket. De er uden tilsyn.
Jacuzzi, saunaer og dampbad, skønhedssalon og modelleringshytter er tilgængelige for din komfort.Denne præstation, Le Cristal Spa, bluffer den besøgende og fører ham til de fjerntliggende lande i alle dagdrømme. Adgang til dette rum er ikke gratis.
To vandrutschebaner indrettet og unikke i deres slags. Den tropiske vandhave (JET) er det store spil for børn.Nær heron, papegøje, blomster og flamingoer er det en rigtig vandlegeplads.. 
 

Camping Sen Yan ***** : FritidCamping Sen Yan ***** : FritidCamping Sen Yan ***** : FritidCamping Sen Yan ***** : Fritid

Fritid

Minigolf med 18 huller godt studeret, rigtig golfminiatur, druknet i tropisk vegetation med vandfald og småstenstrande. Han er beundret af alle, der besøger ham. Et hold af animator står til din rådighed og rytmer installationens levetid i højsæsonen. Om dagen, volleyball, basketball, håndbold, petanque, bordtennis, bueskydning, golf praksis, legeplads, en zip linje over 100m, børneklubben for børn fra 5 til 10 år gammel og teen klubben fuldføre alle de hobbyer, der allerede er tilgængelige. Om aftenen arrangeres en sjov eller tematisk aktivitet.
Underholdning: I 2011 fornyede Sen Yan ved at forene de professionel Underholdning af meget højt niveau til Troop of vacationers, der ønsker det I 2016 blev et luksuriøst 1400 m² teater, Det Mirage, skabt i umiddelbar nærhed af Sen Yan, hvor forestille Troop. Musik Hall magasiner tilbyde cocktail fantastiske sang, dans, fjer, rhinestones og pailletter, som gør det success af parisisk kabareter.Et iscenesættelse, ekstraordinære kostumer skaberen, intense lyseffekter, der gør disse magiske og blændende Underholdning. Musical " piraternes forbandelse " inspirere formål " Pirater i Caribien " fra Disney, med autentiske kostumer fra USA, latter, sang, gys, magi, en tolk ed bluffe førelsen af Jack Sparrow, og idriftsættelse scene betagende. Du vil begynde på Black Pearl og leve eventyret af Sen Yan. For ikke at nævne den sidste fødte " det magiske spejl af gentleman Paillettes". I betragtning af den ekstraordinære kvalitet af de Underholdning, der er givet i dette sublimt rum, og for at give feriegæster mulighed for at nyde dette sted, er der tilbagediskonterede pladser i receptionen for beboerne på campingpladsen.
 

Camping Sen Yan ***** : TjenesterCamping Sen Yan ***** : TjenesterCamping Sen Yan ***** : TjenesterCamping Sen Yan ***** : Tjenester

Tjenester

Receptionen er åben fra kl. 09.00 til 12.30 og fra kl. 13.30 til 19.00. Udover sine velkomne aktiviteter finder du udlejningstjenester (lagner, shows, velvære), regionalt og lokalt turistinformation, små adresser at opdage
Restaurant-baren "Le Lagon", i skyggen af eksotiske hytter og med udsigt over den store pool, byder på et køkken med farverige smag i magisk omgivelser. Pizzeria kiosken "Le Bananier" giver dig mulighed for at lugte pandekager og vafler og nyde en hurtig hurtig-mat. Baren "La Taverne", er centrum for animationen og aftenen Sen Yan.
Butikken, der tilbyder dagligvarer og vaskeri, udfyld pakken. Købmanden, for alle dine indkøb af regionale produkter, friske frugter og grøntsager, kager og friskbrød er åben hver dag; med et pressepunkt, der vil gøre dig glad
Cykeludlejning er tilgængelig i juli / august via en udbyder, der ligger ved indgangen til campingpladsen
Campingpladsen er udstyret med en Wi-fi Hot Spot. Adgang er betalt.
 

Video

Camping Sen Yan ***** : OmgivelserCamping Sen Yan ***** : OmgivelserCamping Sen Yan ***** : OmgivelserCamping Sen Yan ***** : Omgivelser

Omgivelser

Sen Yan ligger i hjertet af det ”Verte Aquitaine”, tæt på den spanske grænse, naturreservatet for den nuværende Huchet, de regionale parker i Landes de Gascogne og Pyrenæerne, Ecomuseum af Marqueze, den store Dune Pyla, landet Armagnac og Bordeaux med sine vine og slotte så berømte.
I landsbyen ”Mézos” det er folkemusikudstillinger med waders Landes, baskisk pelota, kano på Curlew, vandreture og ørredfiskeri i en flod af den første kategori, en del af en landsbyanimation berømt.
Højtiden, i juli af Mont de Marsan og Bayonne, i august fejringen af Dax, berømt for løbene af køer landaises, tyrefægterne, bandas, toros de fuegos og fyrværkeri er så mange maleriske opdagelser fra den nærliggende region.

“La Côte d’Argent”: Det er en lang hvid strand på 106 kilometer, der strækker sig fra Biscarrosse i nord til Adours mund i syd. På denne store udstrækning gnider fansen af afslapning og sportsfolk skuldre med verdens bedste, Alle kan forkæle sig i hans yndlingsoplevelse. Napping eller svømning, jogging eller strandspil, drage eller beachvolleyball, surfcasting eller sand slot, den iodiseret luft luft har de samme fordele for alle. De mest dedikerede er lidenskabelige surfere eller kropsbordere
 

Gode tips

Bon plan à venir.

Placeringen / Kontakt

Camping Sen Yan
Le Village Tropical
40170 Mezos

Telefon: 05 58 42 60 05
GPS Lat : 44.072618 / Lon : -1.156708

Anmodning om dokumentation


Avis

Loading...
En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio