espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Limousin
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Til camping i Limousin: Hvilke virksomheder skal man vælge?

Limousin ligger i den nordvestlige del af Massif Central og en del af Nouvelle-Aquitaine-regionen siden 2016. Det var tidligere et rent administrativt område. Dens historie og kultur er velkendte, med tre forskellige enheder: Corrèze, Creuse og Haute-Vienne. Dets navn kommer fra den galliske stamme Lemovices, et folk fra Centraleuropa endelig bosatte sig der og derefter undergået den romerske indflydelse efter erobringen af ​​Julius Caesar i det 1. århundrede f.Kr. Efter invasionen af ​​de visigotiske germanske folk i det 3. århundrede, fik frankerne dominans i det 6. århundrede. Kronen vil endelig have overhånden over Viscounts af Anjou-Plantagenet House.

Dets traditioner er landbrugs- (husdyr- og skovbrug) og industrielle. Limousin er kendt som "vandtårn" på grund af de mange floder, der krydser det og har deres kilde: Dordogne, Vienne, Corrèze, Vézère Auvezere Creuse Gartempe Briance, Petite Creuse Diege Luzège, Isle, Dronne, Cher, Maulde, Taurion, Charente ... Det omfatter også mange søer Vassivière, Saint-Pardoux, Bort-les-Orgues, Lavaud-Gelade, Lavaud. Dets medlemskab i Massif Central angiver alder af nødhjælpen, som går tilbage til den primære æra, og tillod udnyttelse af mineraler og kul. Landskaber er derfor karakteristiske for højde, vand og hav. Med andre ord vil du ikke kede dig, naturen er særlig rig. Du vil blive charmeret af de lunde og semi-lunde, nåleskove, tørre landskaber af granit og kalksten, søer og floder, moser (Longéroux, Dauges). Du vil opfatte den sidste odder Frankrig, spil, trækfugle, såsom kraner ... Tilbage på to måder at gøre dit ophold i Limousin nyde søerne og besøge afdelingen for Corrèze.

0 camping(s) in 0.00066184997558594 seconds

Frankrig > Limousin

Loading...

Limousin, de store søers land

Vandtårn omgivet af søer og damme, floder og vandløb, Limousin er en rig region, som du vil sætte pris på, mens du slentre langs skovene, tørvemøller og vand. Vassivière, kunstig sø skabt i 1950, er en af ​​de største søer med en dimension på 1000 ha og 45 km kyster. Her kan du gå eller at flyve, nyde de 8 eksisterende strande, se fyrreskove, bøg, birk, nyde sejlads feriesteder, bord, kano, vandski, Harras og andre sportsklubber. Og selvfølgelig kan du lære om lokal kunst og spise på restauranter nær søen. Saint-Pardoux, en anden stor sø, byder også på tre strande, dévouvertes stier, mange sportsaktiviteter, berygtede økosystemer mellem tør hede, enge og skove (home kites sorte og fiskeørne) og steder at besøge såsom den botaniske have og det gamle vaskehus. I Causse, vil du opdage et oase af fred, mellem grønne og blå og charmerende landsbyer, hvor du kan smage trøfler.

Besøg departementet Corrèze

Corrèze har en bemærkelsesværdig og beskyttet naturarv. Udnyt den regionale naturpark Millevaches, hedene, kløfter, skove, bjerge, søer og dale. Karakterer af karakter vil forføre dig med deres ægthed, såvel som lyden af ​​harmonika i Tulle.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio