espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Loire-Atlantique
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingpladser at vælge i Loire Atlantique : vores anbefalinger

Loire og Atlanterhavet, disse er to ord, der forbløffer dig. Den første fremmer den majestætiske flod, de grønne landskaber og de storslåede slotte af majestæt. Den anden minder dig om den uendelige, så afbildet af Oc éan , ørkenen, følelser, frihed . Og for at finde dig langt fra hverdagen, alene eller i en gruppe, har du valgt denne smukke afdeling af Pays de la Loire. Relativt fladt, det er ikke mindre interessant, på grund af mangfoldigheden af ​​dets rum   : Angevin Grove, hovedsagelig skovbrug og landbrug på bakker op til 100 meter, stort antal vådområder, myrer mellem ( Briere , Neck ë ron , Goulaine , Breton), søer (Great Place), saltmyrer Guérande , derefter bakker, dale (Kære, Don, Erdre , Chézine , Gesvres ) og endelig kystlinjen. Kultur side, mange monumenter er klassificeret   : Dobree museum The Chateaubriant Clisson og slotte, det Garenne Lemot ejendom , Den Gamle Bourg-Saint-Sulpice kirke i -Disable Landes ... Du vil lære om lokale historie og kultur, beundre arkitektur og gotiske kunst, og vil aussi høre bidder af Breton og Gallo (sprog olie ), traditionelle sprog, stadig talt af nogle indbyggere. S side aktiviteter ed , du vil ikke blive tilbage   : fra simpel vandreture eller cykling, til flodvandring, nautiske surfing, klassiske sports- eller sportsfornemmelser, kite surfe, jetski ... ) guld e nothings (Paragliding, hænge svæveflyvning ...). For at vælge dit bopæl skal du udnytte de campingpladser, der står til din rådighed ved Airotel Tre destinationer anbefales: Pornic , La Baule og Pont-Mahé Bay.

2 camping(s) in 0.0027379989624023 seconds

Frankrig > Pays de la Loire > Loire-Atlantique (44)

Loading...

din helligdage nær Pornic

Ah Pornic , denne smukke havn i Jade Coast vil forføre dig med sine landskaber og dufte og smag. Gå langs havnen og lugt fisken, og andre fisk lugter for et helt forfriskende ophold væk fra din daglige slib. Så besøg slottet og slentre langs kysten, og nyd creerne til at slappe af i et naturligt miljø, væk fra forurening og byliv. har De små producenters boder vil sandsynligvis bukke under for is, ostmuscadet , håndværk øl og skaldyr. Endelig, for at slappe af helt, lav en tur i Thalassoterapi af Pornic.

Din campingplads i La Baule

La Baule- bugten , det er et sandbånd, som udfolder sig langs Atlanterhavet, med duften af ​​sprayen og fyrretræerne, med omkredsen af fantastiske villaer, er abortioner af thalassoterapi. Kort sagt, nok til at tilfredsstille hele familien og alle budgetter. Mens dine overvågede børn vil spille på stranden, benyt lejligheden til at slappe af i de lokale termiske bade. Og oplev sporten af ​​sejlads, båd eller bare gå med en steed.

Besøg Mahébugten

Stranden uden støj og forurening af byen er mulig ved Pont- Mahe- bugten . Udvidet til solbadning, for at læse mere om dit barn eller dine børn, og du vil blive omgivet af havets blå og grønne fyrreskov, der grænser op til sandstrækningens strækning. Dune plads, det er beskyttet af lokale myndigheder, er en berømt sport for kitesurfing og sejlads.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio