espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Maine-et-Loire
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingferie i Maine og Loire med Airotel

Har du et stort behov for at dekomprimere efter stresset af nytår og forberedelser og mange familiemøder? Hvad bedre end et ophold væk fra alt, tæt på naturen? Derefter tager du en tur i Maine-et-Loire, den smukke afdeling af regionen Loire. Krydset af Loire, det er en af ​​Frankrigs bedst drænede afdelinger. Hvad skal du helt fordybe dig i det grønne, for at vende tilbage til ro og ro. Hvad man også skal observere er dens vigtige biodiversitet. Og foruden at tage sig af budgetvinduet, hvad bedre end at bo i camping? Med Airotel er det gjort! Nyd behagelige og luksuriøse campingpladser uden at blive stresset for at skade din bankkonto. Tilbage på Loire, denne smukke flod, og de unmissable destinationer i Pays de Loire.

1 camping(s) in 0.0026559829711914 seconds

Frankrig > Pays de la Loire > Maine-et-Loire (49)

Loading...

Ferie nær Loire

Majestætet i Loire er anerkendt rundt omkring i verden, UNESCO har registreret sig i sin verdensarv. Strækker over 130 km, det er den længste flod i Frankrig. Naturligvis ændrer de landskaber, der omgiver det, sig langs vandet: skove, sletter, laguner, øer, vinmarker, bakker ... I departementet Maine starter det sin kurs i Montsoreau, gennem portene af Touraine, der slutter ved Chalonnes -sur-Loire, hvor den endelig strømmer ind i Atlanterhavet. Men den virkelige kilde til Loire, denne majestætiske og kongelige flod ligger i Massif Central, på de sydlige skråninger af Mount Gerbier-de-Jonc, i Ardèche. Dens samlede længde er derfor 1006 km. Bevaret og beskyttet, det er habitat af ekspertise af mange arter for en flora og fauna fornemmende. Trækfugle, planter, akvatiske og jorddyr dyre der. Ud over dets naturlige rigdom er Loire også en mangfoldighed af kulturer, alt efter floden. Forskellige handler følger hinanden: fiskere, søfolk, byfolk, adel, præst og bønder. Uanset om du vil beundre Loire på vandet eller på land, vil du blive forbløffet over de landskaber, der omgiver det.

Vigtigheden af ​​Loire-dalen

 

Men Loire, foruden sin naturlige skønhed, som vi opfordrer dig til at observere nøje, er det også enestående steder, hvis historie er tæt på Frankrigs. Fire slotte klassificeret "store arvsteder" vil imponere dig med deres storhed er at besøge, herunder: slottene Angers, Saumur, Brézé og Brissac. Fra 9 € kan du nyde Angers smukke slot. Fortet fra det 13. århundrede, med 17 tårne, moats og bro, det vil ikke undlade at imponere dig, såvel som dens berømte middelalderlige tapetry af Apocalypse. Château de Saumur var ligesom sin forgænger engang hjemmehørende i Dukes of Anjou. Siden det 20. århundrede sporer det dekorative kunst, det gamle, i sit kommunale museum. Hvorfor ikke gå tabt i slørene af slottet Breze ved at krydse dens troglodyte underjordiske. Forestil dig mysterierne i dette slot bygget i det 11. århundrede. Brissac er det mest slot i Frankrig, der tilbyder en storslået udsigt over omgivelserne, herunder dens smukke haver. Du kan også beundre sin Belle Epoque-teater og dets 16. århundrede kapel.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio