espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Manche
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Din campingplads i Manche: en præsentation fra Airotel

Mellem Bretagne, Normandiet og Det Forenede Kongerige er kanalen et forbindelseshav, der forbinder forskellige kulturer. Når man kender rimer med afslapning og afslapning. Fordi kanalen er et hav, hvor mange historiske begivenheder fandt sted: de normaniske invasioner, de fransk-britiske krige, de keltiske krige, terningbådene. Men det er også et sted for afslapning, der bidrager til seaside turisme, mellem at slappe af på stranden eller sportsaktiviteter af sejlads, kano, sejlads, surfing, svømning ... Endelig er kanalen også et sted for naturelskere, der vil opdage forskellige ansigter af havet og kystlinjen over tidevandet. Det er kendt over hele verden takket være sine verdensberømte kulturelle og turistmål, såsom Mont Saint-Michel, en tidligere befæstet bopæl, en sand arkitektur, kultur og et stærkt religiøst og historisk aftryk. . Endelig vil Normandieøerne give dig den eksotiske berøring til din ferie for elskere af opdagelse langs vandet. Brel, Kanalen har det hele. Og for at undgå at ødelægge dit budget, hvad bedre end at nyde Airotel campingpladser, der grænser op. Til ferie som overkommelig og behagelig. Vi tegner dig de store aktiviteter, du kan gøre mellem landing strande, Norman øer og selvfølgelig den berømte Mont Saint-Michel.

1 camping(s) in 0.0043768882751465 seconds

Frankrig > Normandie > Manche (50)

Loading...

Din Airotel campingplads nær landingsstrande

Det har været lang tid siden landingsstrande har genvinde deres pragt heldigvis. Stadig er de et vidne til fortiden. Husk, ikke mindre end 150.000 tropper den 6. juni 1944, de Barqu Erent på strande, som i luften, som ved havet. Det berømte slag af Normandiet markerede slutningen af ​​Anden Verdenskrig. Det er derfor et landskab, der er gennemsyret af historien, der venter på dig. Men vær ikke bange, besøget, mens du er en påmindelse om mandens værste dage, er ikke undertrykkende hidtil. Du vil være i stand til at opdage alle historiens steder, fra Utah Beach, gennem batteriet, for ikke at nævne museer og andre institutioner, der vil forklare dybere ind og ud af denne periode af verdenshistorisk interesse. Der er planlagt en biltur på 4 dage for at få dig et komplet besøg af stederne.

Øer: Du ferie inden for rækkevidde af båd

Du har altid haft seafoten. Så hvad bedre end en sejlbåd, en båd og andre skibe til at gå ind og besøge øerne Normandiet og Kanaløerne. Du vil have nok at gøre mellem Chausey Archipelago, Tatihou Island, Jersey, Guernsey, Sark, Alderney, Herm, Les Minquiers, Ecréhous, Saint-Marcouf Islands. Du vil ikke nødvendigvis kunne undersøge dem alle, men opdage dem fra havet. Og for at have en fremmed smag, gå til Kanaløerne. Du kan også nyde stederne at opleve søfuglene, mellem torda pingviner, shags, puffins munke.

Mont Saint Michel: et uundgåeligt sted

En integreret del af Unescos verdensarv, du bliver nødt til at stå op tidligt for at opdage Mont Saint-Michel før turistmængderne. Ved højvande, opdag en juvel omgivet af vand; ved lavvande, en mest interessante bugt, som du kan gå.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio