espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Midi-Pyrénées
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingplatser i Midi-Pyrenees Airotel: en semester uppskalning

Si har besluttet at udforske Midi-Pyrénées, det gør du godt. Deres ry er mere at gøre, men når vi tænker på denne smukke region i Frankrig, kan man kun tænke på majestætiske bjerge, så du forbudt før deres storhed, det milde og solrige klima, der kærtegner dig, store naturområder for at minde dig, hvor lille den er , med moderne arkitektur, middelalderlige byer, søer, havet, solen. Kort sagt, du kan ikke male billedet af alle fordelene i regionen. Hvis du vælger at gå der, anbefaler vi en tur for at opdage de mange søer, vandløb i det område af Pyrenæerne National Park, de store byer (Toulouse, Lourdes, Rodez), passerer bv den berømte viadukten Millau, for ikke at nævne dykning i det smukke Middelhavet. Tilbage på de vigtigste aktiviteter i regionen, i Hautes-Pyrenees, mellem Gavarnie og National Park, i Aveyron ed & Millau og Lake Sarrans og fra tre større byer, Toulouse og Rodez Lourdes.

2 camping(s) in 0.0018079280853271 seconds

Frankrig > Midi-Pyrénées

Loading...

Høj Pyrénées: Gavarnie Circus, Pyrenæerne Nationalpark

I de høje pyrenæer har naturen skabt smukke skulpturer, der virker surrealistiske. Klædt med andre cirkuser, Gavarni Circus er betagende. Denne lodrette væg af 1700 meter, der skal fungere som den fase af et amfiteater, den offentlige betagende natur: Monte Perdido, Pic du Marbore i Taillon, brud af Roland og en af ​​Europas største vandfald. Grandiose, det er blevet erklæret en UNESCO World Heritage List, både for sin geografiske pragt og for sin ekstraordinære kultur. Det er faktisk vuggen til den pyreneanske, poetiske bevægelse og er en integreret del af Pyrenæerne National Park. Sidstnævnte dækker 45.000 hektar og omfatter en ekstraordinær karakter: gletsjere, græsgange, cirques, dale, søer, floder, bjerge ... De dyr og planter, der trives der er så spektakulære: grib, kongeørn, tjur, murmeldyr ...

Aveyron: Millau, Sarransjön

Under dit ophold i Aveyron kan du besøge Gorges, Aubrac, Conques og de fantastiske vandrestier, også kendt pilgrimsfærd. Men du vil ikke kunne undgå den berømte Millau Viaduct, dette imponerende menneskelige design mellem samtidskunst og integration med naturen. 343 m høj, i en længde på 2460 m, vil du nok blive imponeret, eller endda svimmel, mens du surfer. Det vil give dig en fantastisk udsigt over Tarn-dalen, Causse Rouge og Causse du Larzac. Byen Millau selv er interessant på grund af sin historie og kunst. Efter hende, gå ikke glip af at besøge Gorges du Tarn, de Causses og Cevennerne, også klassificeret som World Heritage af UNESCO og Peyre, en af ​​de ti smukkeste landsbyer i Frankrig.

Lake Sarrans er ikke langt bagefter: selv om det er kunstige grænser Cantal Massif og Aubrac plateau, som et spejl i Truyère dalen. Du kan opdage det gennem vandrestier eller krydstogter samt det fantastiske landskab.

De store byer: Toulouse, Lourdes, Rodez

I Midi-Pyrénées er mange byer et besøg værd. Toulouse er en by med en rig fortid. Der er flere civilisationer, herunder de af Visigoths. Du vil opdage historiske skatte, fra oldtiden til renæssancen, uden at glemme deres samtidskunst. Tab dig i de smalle gader i den lyserøde by og opdage dens palæer, interessante monumenter (kloster af jakobinerne, Capitol romerske basilika Saint-Sernin), der kulminerede i de mange museer i byen. Lourdes vil også forføre dig med sin historiske og naturlige arv, mens Rodez vil forføre dig med sin rige kultur.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio