espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Pays de la Loire
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Camping i Land af Loire: en privilegeret destination

Bare navnet efterlader dig drømmende: Land af Loire. Du tænker nok på Loire-slottene, disse majestætiske palæer af fortidens højder, haver, der er så smukke som de paladser, de pryder. Eller måske Loire, denne majestætiske flod, omgivet af landskaber altid anderledes og alligevel så smuk. Uden tvivl også til den rige historie af afdelingen, der så suverænerne lykkes hinanden, samfundet forandrer sig, institutionerne skal reformere. Du betragter også mængden af ​​viden, du kan erhverve, ikke i bøger, men bor: slottet liv gennem at fiskere i de akvatiske fauna og flora i disse enge, handler og fællesskaber så forskellige og dog så tæt gennem historien, og spor af gentagne politiske oprør og ændringer mellem republikanere og revolutionære, kort historie om et land. Uanset dine ønsker kan du mætte i dette smukke rum. Rendezvous i Vendée, Loire-Atlantique eller Maine-et-Loire, til historiske helligdage, kulturelle, sport, naturlige eller afslappede. Og selvfølgelig, fordi slottets liv ikke er meget af alt, men komforten er tilgængelig for alle, er Airotels campingpladser til din rådighed.

4 camping(s) in 0.0016880035400391 seconds

Frankrig > Pays de la Loire

Loading...

Vendee: Saint Jean af Monts

Vendée er en dybt vild afdeling, der står i centrum for mange konflikter mellem monarkister og republikanere, kirkens tilhængere og sekularisme. Det er også en afdeling af vand, mellem Atlanterhavet, der grænser op til den, og den eponymous flod, der krydser den. Også kendt som "Côte de Lumière" forgiver Vendée også på grund af sin stærke solskin. Et af de bedste destinationer for camping er Saint-Jean-de-Monts. Du kan smage den naturlige liv, de lokale varianter ved at gennemse forskellige markeder for lokale producenter, gennemse sumpen i kano, se kysten fra esplanade af havet eller slentre der, beundre skoven fra Belvedere, du sjovt med dine kære, som du slentre avenue de la Mer, køre til sejlsport sejlsport, visister Milcendeau museet, du motion golf og betragte den vilde og smukke natur i Golf Saint John.

Loire Atlantique: Baule, Pornic og Guérande

Mellem Loire og Atlanterhavet bliver du omgivet af vand. Afdelingen på lav højde, den er ideel til vandreture og cykling. Du er velkommen til at besøge de forskellige områder: Angevin Bocage, landbrug og skov naturområde, bakkerne syd for afdelingen, og furen af ​​Bretagne i det nordvestlige, også består af bakker. Og selvfølgelig nyde over 130 km kyststrækning langs kysten: Côte d'Amour i nord og Jade kysten syd for mundingen. Blandt andre vigtige destinationer tøv ikke med at gå til Guérande,Baule og Pornic. Saltmen, havnen og badebyen venter på dig.

Maine og Loire:Saumur, slottene i Loire nær

Maine-et-Loire har en bemærkelsesværdig landskabssortiment, der er forbundet med sin varierede lettelse og dens bemærkelsesværdige dræning (4500 km vandløb). Vi må også hilse dens biodiversitet på grund af migrationsstrømme af fugle. For at lære mere om sin historie, skal du gå til Saumur og besøge dens megalitiske steder og slot. Hvis du er forelsket i slotte, tag en tur til Angers, Baugé, Neuville, Brézé ...

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio