espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Picardie
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Din campingplads i Picardie med Airotel, din ferieguide

I Nordfrankrig, nu forenet i Nord-Pas-de-Calais, under navnet Hauts-de-France, inkluderer Picardiet afdelingerne Oise og Somme. Picardiet skylder sit navn til sine arbejdere, arbejderne: i Picard betyder Picard navnet picker. Denne region har en stærk identitet på grund af den historiske modstand fra sine nære naboer: Île-de-France og Pas-de-Calais. Pariserne foragtede dem som arbejdere og landmænd, mens den anden rival navngav dem på grund af deres franske og ikke-flamske sprog. Endelig blev Picarderne kendt for deres mod i berømte kampe, også for deres stædige karakter, pickaxe. Picardiet er tæt på hovedstaden, traditionelt og stolt af sin kultur, og det er et autentisk rum uden udsmykning, som får dig til at opdage mange imponerende naturområder. For en vellykket ferie har Airotel valgt at installere campingområder i Somme, Beauvais og Chantilly-bugten. Tilbage til nogle højdepunkter i Picardie.

0 camping(s) in 0.00065302848815918 seconds

Frankrig > Picardie

Loading...

Baie de Somme nær en Airotel campingplads

Exceptionelle websted af verdenskendte, såsom San Francisco Bay eller Halong Bay, er Somme-bugten betagende smuk. Den bevarede kystlinje ligger mellem sand, småsten, klitter, klipper, myrer. Du vil have en horisont kun himlen og vandet til et indtryk, der beskrives som "verdens ende". Hvad forlade alle dine bekymringer hjemme, for at tabe dig i Big Blue. Du kan også beundre det imponerende dyreliv, herunder de mange arter af trækfugle, der bor der, samt kalvtætningerne. For at beskytte dette unikke sted er webstedet klassificeret som "Grand site de France". De facto, du opfordres til at opdage stedet på en økologisk måde. For at gøre dette er der mange faciliteter og aktiviteter til din rådighed: cykelstier på i alt 44 km, et damptog, vandrestier, både. Uanset om du har hav eller land, uanset om du er sport eller ej, vil du nødvendigvis finde din konto. Og selvfølgelig hvile, tag en tur på Camping Airotel.

Beauvais og Chantilly: din ferie i Picardie

Oise's hovedstad, Beauvais har en stærk historie, forankret i traditionelle værdier. Hans katedral, ufærdig, er en juvel af gotisk kunst, der bryder optegnelser for både dens skib og dets hjerte. Indenfor katedralen kan du overveje det astronomiske ur, romersk-byzantinsk indflydelse, et mesterværk bestående af 90000 stykker, 52 urskive og 12 meter høje. Museet Oise (MUDO) ud over sin smukke omgivelser, fordi den er installeret i biskoppernes palads og tæller af Beauvais, vil efterlade dig målløs foran samtidskunstværker. Quadrilateral vil udstille dig mellem modernitet og tradition Beauvais specialitet: tapetet. Gå ikke glip af maleren Van Beeks have og Maladrerie.

Tøv ikke med at gå gennem Chantilly og dens campingplads for at opdage den himmelske by Chantilly. Du vil efterleve sin kulturelle, kunstneriske, historiske og arkitektoniske rigdom. Sæt dig i en konges eller en dronnings sko, besøg hans slot, hans store stalde; beundre hendes lokale knowhow, herunder hendes blonder og kina; nyd den berømte Chantilly creme ...

Og for at være mobil, uden at bryde din sparegris, er Airotel campingpladser til din rådighed.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio