espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Poitou-Charentes
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Camping i Poitou-Charentes: fra landskabet til havet

Poitou-Charentes. Regionen er ikke kun berømt på grund af sin tidligere præsident, Ségolène Royal, nr. Det er dets landskabssortiment, dets skønhed, dets kultur, dens naturarv, dens gastronomi og dens historie, som forfører mere end en. Indtast andre ekstraordinære naturlige produkter, du vil opdage sine vine, cognac, dens Pineau des Charentes, meloner, ost og smør ... Nyd de landlige steder at besøge vinmarker, gårde og landbrugsproduktion eller bare slentre På plateauerne, midt i markerne, skov, myrer og enge, navigerer i mosen poitevin. Og selvfølgelig også nyde kysten at hvile eller tage en dukkert i havet. Består af fire afdelinger Charente-Maritime, Deux-Sèvres, Vienne og Charente, har den en stærk regional identitet. Fra landskabet til havet, vil du nyde hele mangfoldigheden i regionen, uden at du aldrig keder dig. Og for et behageligt, tilgængeligt og fleksibelt ophold kan du nyde Airotels campingpladser. Vi leder dig blandt de aktiviteter, der skal udføres i Charente Maritime og Wien.

4 camping(s) in 0.0016419887542725 seconds

Frankrig > Poitou-Charentes

Loading...

Din campingplads i Charente Maritime: La Rochelle, Fouras og Ile d'Oléron

Charente Maritime tilbyder en stor mangfoldighed af landskaber, fra landskabet til kysten. Tre vigtige destinationer anbefales: La Rochelle, Fouras og Ile d'Oleron.

La Rochelle er en smuk havn, imponerende af tårnene i den gamle havn, men også en bemærkelsesværdig by. Hovedbyen Charente-Maritime, den er vednavnet Porte Océane, på grund af tilstedeværelsen af ​​sine tre havne. Du kan benytte lejligheden til at lære om aktiviteterne i fiskernes og smage de friske varianter af havet, besøger fiskerihavn, opdage virksomhed af havnen og til sidst slappe af, se bådene, marina eller sejle på bølgerne fra marinaen.

På halvøen Fouras, opdag en charmerende by, i den strategiske position for forsvaret af landet, nu anerkendt badeby. Du kan lære mere om de berømte franco-britiske kampe med navne som prestigefyldte som Napoleons første. Fra nu af vil du nyde luksus hoteller, campingpladser, biografer, golfbaner, mediebibliotek, berømte havbade samt de berømte østers. Glem ikke at sejle til øen Aix og gå til den berømte Fort Boyard, i Fader Fourras fodspor.

På Oléron Island, nyde havnen i Cotinière havnen i Salines, besøge Château d'Oléron, den Cabanes Creators og de af Baudissière at lære mere om det lokale liv og kultur. Hvis du er en naturelsker, udover kysten, kan du være interesseret i haven ved den Boirie den Poel Nature Marais aux Oiseaux og stranden i laks.

Din ferie i en Airotel campingplads i Vienne

Hvis du beslutter at gå til Wien i familien, vil dine børn sandsynligvis være glade for at besøge Center Parcs Park, gå til Futuroscope eller observere aber på Monkey Valley. Hvis du elsker historie, kultur og arkitektur, besøge Abbey of Our Lady of Fontevraud, Saint-Savin om Gart og regionale naturpark Loire-Anjou-Touraine.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio