espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Provence-Alpes-Côte d'Azur
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Camping i Provence Alpes Côte d'Azur: en åbenhed!

Oh Provence: I lavendelmarker, dens syngende cikader og dens bakker! Det er det! Du har allerede forestille sig i en bog af Marcel Pagnol ... Ja men din bedre halvdel bjerget, dens sublime og varieret landskab, dens grønne områder og vandfald, søer og floder. Dit stykke kål sværger ved havet, havet og havet! Et ægte dilemma for dig, især fordi du ikke er Croesus! Vi har den ideelle løsning: gå til PACA, Provence Alpes Côte d'Azur. Og ikke ødelæg dig selv, vælg campingpladsen: komfortabelt, venligt og naturligt det er dit allierede lille budget, afslapning og opdagelse. For at lære mere om denne smukke region, følg vejledningen!

2 camping(s) in 0.0010390281677246 seconds

Frankrig > Provence-Alpes-Côte d'Azur

Loading...

Den smukke region Provence til din ferie

Provence drømmer om sin livsstil, som sin italienske nabo, dolce vita. Langt fra at være blot et spørgsmål om tankegang, miljø i høj grad bidrager: himmelblå, lavendelmarker af syne, bakker, cikader, pastis ... Bare ved at trække vejret, er lavendelmarker du føler beroliget og klar til at tage en lur. Camping er den perfekte måde at beundre og nyde Mother Nature, mens du nyder en god tid sammen med familien. Du kan opdage de antikke landsbyer af sten og dets antikke arkitektur, øen Provence og dens keramik, smag den berømte rosé og lokale specialiteter, herunder dens berømte berlingots.

Dit ophold i Alperne nær en Airotel campingplads

På alperne af regionen, gør dig klar til at fange dine øjne! Om sommeren som om vinteren vil du ikke kede dig der. Faktisk, når du bevæger dig i bjergene, fortsætter landskabet med at ændre sig. Tøv ikke med at tage højden, mens du går på vandrestier, for at beundre majestætheden af ​​de omkringliggende kæder. En fantastisk. I de sydlige Alperne kan du også opdage charmen af ​​små landsbyer, steder af omskæring, gårde, at springe ind i dalen. Og på en økologisk måde at opdage stederne, gå på cykel! Du vil kunne overveje Rhône og dets flydende landskab ved at låne ViaRhona og drage fordel af sine mange animationer i sommeren. For at opdage Haute-Provence, gå til Digne-les-Bains: Fra denne by kan du gå i mange retninger, med ikke mindre end 223 km markerede stier, nogle til mountainbikes. Blandt de smukkeste krydsninger, der skal laves, er stierne til Solen og Alpes Provence. Og for mountain pass fans er Queyras højpassene perfekte: med en simpel cykel eller med et batteri kan du observere bjergfloraen og faunaen. Og selvfølgelig, når du rejser, kan du hvile i de eksisterende campingpladser.

Din ferie på den franske riviera

Dens omdømme er veletableret: Emerald Coast er verdens destination for turister. Den lukker PACA-løkken, der forbinder havet til bjergene, berømte byer, såsom Saint-Tropez og Menton, de provencalske og alpine links (Mercantour). Et sådant ultimat panorama af regionen. Du kan svømme der, opdage de omkringliggende haver, nyd luksusen af ​​hoteller og spa, sejle, sejle eller bare solbade.

Du vil forstå, PACA-regionen er god: men at nyde det med lethed og mobilitet, intet som at bo der!

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio