espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Pyrénées-Atlantiques
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

En liste over campingpladser i Pyrénées-Atlantiques

Den Pyrénées-Atlantiques, du ved. Atlanterhavet, bjergene og det smukke hav. Dens stærke, resistente og krævende kultur, dens fascinerende historie, mellem modstand for forskellige krige, alliancer og mangler med sit nabolande, Spanien; dets occitanske og baskiske sprog. Dens gastronomi også passerer skaldyr, lever fedt , garbure , béarnaise kødpai , whitened tourin den berømte pastis . Hans kunst, herunder hans berømte Pyrenæisme ... Kort sagt, du behøver ikke at omdanne fordelene i regionen, du kender dem allerede . Men hvor man kan bo, hvor man kan leje? Og hvad at leje? Hvis det er rigtigt, at du kan lide det, er du ikke Croesus. For et behageligt ophold for dig, din familie og / eller dine venner, vælg disse campingpladser: luksus, godt placeret og overkommelig, de tilbyder dig privatliv og venlighed, efter dine ønsker, komfort og fleksibilitet, alt til en rimelig pris. Og for at vejlede dig, tilbyder Airotel dig de steder, hvor dine fremtidige campingpladser er: Kyststien, Baskenes kyst, Saint Jean de Luz.

3 camping(s) in 0.0037930011749268 seconds

Frankrig > Aquitaine > Pyrénées-Atlantiques (64)

Loading...

Din ferie langs kyststien

På kyststien, sættes i en pirats sko, især i corsairbyerne . En storartet måde at sætte pris på historien om det smukke Baskerland. Hvis du er glad for ferie i total nedsænkning, er det muligt at opdage kystlinjen til fods, der starter med Bidart og San Sebastian ankomststed. Alt du skal gøre er at forberede dine tasker. De fire faser er: Bidart i Saint-Jean-de-Luz, Saint John i Hendaye,Hondarribia i Pasaia og endelig Pasaia i San Sebastian. Sainte-Barbe, Saint-Jean-de-Luz, Saint-Jean-de-Luz. Under den anden, overveje havnen i Ciboure og fredede område af Abbadia at svømme eller hvile på stranden i Hendaye. I Hondarribia , vil du have en god gåtur langs havet, mellem strande og klipper, såvel som i sidste fase.

din blive i nærheden den kysten baskisk

Den baskiske kyst er selvfølgelig Atlanterhavet, men det er også Biarritz, Saint-Jean de Luz og Bayonne. Hvilke legendariske navne! Biarritz, beundret af alle, forfattere, personligheder, tourites og kunstnere, er også en af ​​surf spots. Dens bølger, dens Surf Museum, er alle elementer, der gør puristerne drømme. Det glæder sig også golfspillere, takket være sine mange golfbaner. Med hensyn til arkitektur, kultur og kultur er det ikke langt bagved: Besøg Havets Museum, Fyret og gennemse drømmens gader, der er værdige til gamle legendariske film med deres hoteller, bade, paladser og butikker. Og krydse mange berømtheder, inkognito. Og i Bayonne, glem ikke at smag den berømte skinke.

Saint John of Luz

I Saint-Jean-de-Luz, følge i fodsporene på Ludvig XIV, Solkongen, der fejrede sit bryllup med Maria Theresa i 1660. Vous pouvez aussi lære mere om baskisk pelota og smage kulinariske specialiteter anmeldelser nogle af, entre mouchous, kanougas , macaroons, for ikke at nævne dem fra skaldyr (tun luzienne , ttoro , sardiner, ansjos ... Og for at fuldføre billedet, slappe af omkring en aperitif nær sin marina og lyt til de baskiske kor, der nogle gange går i gaderne.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio