espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Pyrénées-Orientales
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Din campingplads i Pyrénées-Orientales til en ferie i solen
Som de grønne negrater fejrer du sommer og sol. Men de sidste måneder og den bølge af kold og grå, de bragte dig, har bogstaveligt talt stuntet. Du ville give kære for en solstråle ... Nå er det ikke nødvendigt! Med Airotel campingpladser kæde, har du campingpladser ved uovertruffen værdi for pengene, og selvfølgelig solen! Og denne gang, retning Pyrenæerne-Orientales. Mellem havet og bjergene, vil du have mange muligheder: romantisk weekend, god tid med venner, sport og legende aktiviteter med din familie, smagning, historisk og kulturel opdagelse, afslappende ved havet eller i de mange termiske bade. Blandt de smukkeste steder i afdelingen til at besøge dig vi liste i tre: Argeles-sur-Mer, Le Barcarès og Canigó Grand-stedet.

2 camping(s) in 0.0037181377410889 seconds

Frankrig > Languedoc-Roussillon > Pyrénées-Orientales (66)

Loading...

Din Airotel campingplads i Argelès sur Mer
Argelès-sur-Mer er virkelig befordrende for camping. På Middelhavskysten har Argelès ikke mindre end 7 km strande. Hvad skal du vælge det sted, der passer dig bedst: svømning og sjov med venner eller familie, afslapning og hvile i en bugt. Beliggende ved foden af ​​Massif Albères vil Argelès ikke forstyrre dig: du kan nyde bjergaktiviteter. Og selv hvis du foretrækker stranden, vil du uden tvivl beslaglagt svimmel ser bjergene, der løber direkte ud i havet. Og for at opdatere dig efter solbadning, hvis du føler pa op til bjergene, gå strække dine ben i de nærliggende fyrreskove.

Dine campingferie i Barcares
Med en sandstrand mere omfattende end for Argelès (8 km), den Barcarès tiltrækker skarer af turister. Port Barcarès er befordrende for sport og fritidsaktiviteter, mange aktiviteter og marine sne sport tilbydes: kitesurfing, vandski, katamaran, windsurfing, jetski, sjov bord, wakeboarding, Blokart, scuba marine ... For at slappe af, gå til thalasso-terapi faciliteter. Og glem ikke at tage dit billede ved siden af ​​den berømte Lydia, skibet mislykkedes, bliver maskot for byen.

Canigó, Grand Site of France til dit ophold
Ah, Canigo! Det er indgraveret i hjertet af Catalan og Pyrenæerne. Og fordi, ud over sin smukke og vilde natur, han var også tilholdssted for kunstnere, digtere og forfattere, samt skjulested af modstanden. Siden 12. juli 2012 er det blevet mærket Grand Site de France. Denne massive forbinder Middelhavet til Alperne og Dale Tet og Tech. De facto, dets vegetation, med to forskellige klimaer, er særligt rige: moser, golde klipper, vådområder, løvskove og nåletræ, kratområder, overdrev ... Tre aktiviteter markeret også historien om bjerget pastorale aktivitet , minedrift og pyreneisme. Den første markerede territoriet ved tilstedeværelsen af ​​traditionelle huse til hyrder. Den anden har efterladt spor af en gammel udnyttelse af 20 århundreder. Og det sidste vil blive givet til Mount, der kombinerer Pyrenæisk liv, og de udfordringer, det indebærer, at kunstnerisk udtryk.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 28 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio