espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Savoie
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Vores campingpladser i Savoie for opskalere indkvartering i bjergene

Du kender ordmærket: bjerget vinder dig. Og med god grund! Bjerget er ofte en autentisk terroir og indbyggere med stærk karakter. Det er et rigt og velsmagende køkken, som komforterer dig i vintermånederne. Det er også fuld af fornemmelser med mange sportsaktiviteter. Endelig er det afslapning, opdagelse og tilbagevenden til kilderne, med en bevaret natur med stadig vilde skønhed, med faunaen og undtagelsesfloraen, mange afslapningsstationer og panoramaer altid forskellige i forhold til synsvinklen . Om sommeren og vinteren kan du nyde bjerget uanset dine ønsker. Zoom på den mest bjergrige afdeling i Frankrig: den smukke Savoie . Vi tager dig til to af sine flagskibsdestinationer: Lake Aiguebelette og dens hovedstad Chambéry.

1 camping(s) in 0.003371000289917 seconds

Frankrig > Rhône-Alpes > Savoie (73)

Loading...

Din campingplads tæt på søen Aiguebelette

Midt i det frodige grønne, der er beskyttet af Epines bjerg , er den storslåede Aiguebelette- søen . Dets kvalitetsmiljø har gjort det til en del af Natura 2000-netværket. I form af en trekant har den to små øer, grønne banker, enestående flora og fauna. Det tilbyder også turister smukke overvågede strande og mange vandaktiviteter. Takket være Epines bjerg er søen ikke udsat for vinden, hvilket gør det muligt at udøve roing. I september 2015 var han vært for verdensrundmesterskabet. For at se søen i højden, spadsere langs de sardiske og romerske ruter: fra passagerne til Saint Michel og Korsfæsten, kan du overveje Bauges og Lake Bourget, ud over den storslåede Lake Aiguebelette . Omkring selve søen er der mange vandrestier til rådighed for at opleve den lokale terroir . Unge og gamle, sportsfolk eller ej, vil alle være i stand til at beundre dette spejl af vand, ruinerne af slottet Montbel , Sougey , hule Mandrin og biotope zoner af søen. Stierne er tilgængelige for vandreture eller cykling.

Din ferie i nærheden af Chambéry

Den meget overraskende Chambe ry er en bjergby, men også en bold ... af vand! Fordi, på af de særlige forhold Chambe ry er at have en sumpet jord, på grund af passage af tre floder: Hyere, den Albane og Leysse. En del af dens center blev monteret på bunker. Fransk tvilling søster af sin italienske søster Turin, Chambe ry har en italiensk arkitektur i centrum, men også middelalderlig. Saint-François-katedralen er interessant at besøge på grund af dens 6000m² trompe l'oeil. Byen er ikke knyttet til søerne, der er mange springvand, der skulle afkøle indbyggerne. Den mest berømte er Elephants Fountain. Naturelskere og sindsro vil blive fyldt af Charmettes Have , rost af de største forfattere (Rousseau, Lamartine); også ved de mange cykelstier, som i alt ikke mindre end 83 kilometer gør rundvisningen af ​​Lake Bourget.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio