espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Seine-Maritime
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Campingpladser i Seine-Maritime: se Airotel guide

Seine-Maritime vil fylde dig, hvis du kan lide vandet, den stadig vilde natur, de autentiske kulturer, jorden, de store udstrækninger, men også sporten af ​​fornemmelser og tegnestederne. Fra Seine og Manche er Seine-Maritime en fransk afdeling i den smukke region Normandiet. Du vil se fuld mening! Blandt andre drømme destinationer er der de så hvide klipper Etretat, Alabaster-kysten, Seine-dalen mellem elendighedens elendighed og de fede grønne udflugter omkring det, Le Havre, Rouen ... Og hvad vil du også sætte pris på, Seine Maritime er en af ​​fiskevandene i fransk gastronomi, med et simpelt, rige og gastronomiske køkken. Dens kystlinje er også det yndlingssted for surfere, der nyder kanalens bølger. Endelig er denne smukke afdeling fuld af andre skatte: tusind år gammel eg i Allouville, havmøllepark i Aquacaux, rester af anden verdenskrig, glasværk, for ikke at nævne de mange vandrestier og usædvanlige boliger. Hvis du vil have en komfortabel, overkommelig og fleksibel indkvartering, vil Airotel acceptere dine ønsker takket være sine luksuriøse campingpladser. Tilbage til tre af de vigtigste destinationer i Seine-Maritime: Etretat og dens klipper, Fécamp og dets historie, for ikke at nævne to af de mest berømte byer, Le Havre og Rouen.

0 camping(s) in 0.0028138160705566 seconds

Frankrig > Normandie > Seine-Maritime (76)

Loading...

Din campingplads klipper nær Etretat

Etretats klipper er et af det nationale territoriums stolthed og er også kendt over hele verden. Byens elskere og komfort sætter pris på sine berømte havbade, der er berømt siden romanen d'Etretats historie, Alphonse Karr i 1843, viser villaer. Mange kunstnere havde valgt det som et yndlingssted. Hvis du nu er en elsker af naturen, vil klipperne fylde dig. På klippen eller fra kysten beundre udsigten: opstrøms klippe, nedstrøms klippe, hul nål, der er berømt af karakteren Arsene Lupine, havet ude af syne, måger, måger, House of Demoiselles. Den utrolige lysstyrke, den så rige grønne, den allestedsnærværende azurblå og sprayen giver dig en følelse af frihed uden lige.

Din ferie i Fecamp

Kunstby og historie, Fecamp er hjemsted for mange skatte: rester af anden verdenskrig, bygninger med enestående arkitektur, lokale retter (herunder hans berømte sild), smykker impressionisme, gourmetfestivaler, for ikke at nævne sin natur så smuk. Der er mange steder at opdage: Benedictine-paladset, Den Hellige Treenigheds Kloster ... Disse rum og mange andre er gennemsyret af historie: Du vil bedre forstå den lokale kultur, du vil forundre den gotiske kunst og renæssancen og lære mere om den fascinerende historie Dukes of Normandy.

The Havre, Rouen: Må ikke gå glip af

Le Havre er en berygtet havn, men det er også en by med rig arkitektur og kultur, der er klassificeret som UNESCOs verdensarvliste. Du kan mætte alle dine ønsker, ved at gå til havnefronten, besøge museer og kunstgallerier, nyde sine festivaler ... Impressionismens vugge, takket være Claude Monets maleri, Indtryk, solopgang, Nyd Muma (Museum for moderne kunst) og dets arkitekter. Endelig, sporty, tøv ikke med at smage de nautiske fornemmelser, mellem surfing, padle, sejlads ... Rouen, den historiske hovedstad i Normandiet, er en dybt eklektisk by. Klassificeret kunst og historie, den har en vigtig middelalderlig arv, som det fremgår af sine traditionelle bindingsværkshuse, dens kloster, Det Gamle Markedsplads. Gå gennem de smalle gader, vil du opdage mange hemmelige steder, som vil gøre det muligt for dig at opgrave byens mysterium. Elskere af fiskeri og fisk, seine kajer vil også tilfredsstille dig.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio