espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Somme
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Din ferie i SOMME med Airotel!

Din næste ferie du vil brugt i SOMME! Uanset om du kommer alene, sammen med familien, sammen med dine venner, om en weekend eller uges dage (og mere om affiniteter), vil denne smukke afdeling overraske dig. Mellem kultur, historie, usædvanlig indkvartering, naturlige rum af undtagelse, fauna og flora bevaret, der er for enhver smag. Du kan især slappe af, genoprette forbindelsen til naturen og tage et stort pust af luft. For at bringe dig en lille smule af alt, har vi brygget et komplet program af besøg! Og ingen frygt for at indgive: vores campingpladser er til stede. Følg dig til Amiens, Saint Valéry på SOMME og Fort Mahon, samt ornitologiske Park Marquenterre.

0 camping(s) in 0.0022289752960205 seconds

Frankrig > Picardie > Somme (80)

Loading...

Din ferie på siden af Amiens

Amiens er en historisk og kulturel by med høj ekspertise. Lad os først tale om sin katedral, som er indskrevet to gange på Unesco World Heritage Site. Bygget i det 13. århundrede er det en af de største gotiske bygninger, i alt 42 meter høj i 145 meter lang Saint-Pierre Abbey, i gotisk stil, Saint-Leu-kvarteret og Château de Folleville er også et overblik. Mange museer er også til stede, nogle bosatte sig i historiske bygninger: Jules Vernehus, Picardiemuseet, Dulcens citadel, Museum Lombart.

Saint Valéry om SOMME og Fort Mahon: Dine Airotel campingpladser venter på dig

Den middelalderlige by, der vender mod Somme-bugten, ligger på en kalksten, har Saint-Valéry-sur-Somme haft en vigtig historie takket være sin strategiske position. Ved at besøge det vil du forlade i fodspor af berømte tegn som Joan of Arc og William the Conqueror ... Du vil opdage middelalderlig arkitektur, dets vrimper, Guillaume tårne, den typiske kirke, de charmerende brostensbelagte og udsmykkede gyder. For at opdage fiskernes verden, slentre på kajerne og overveje de farverige huse af fiskere. For at beundre Somme-bugten har du flere synspunkter: Sejlernes Golgata, Pointe of Cape Hornu, Sejlernes Kapel, Fyret ved Dykens Ende og Tårnene Guillaume. Tøv ikke med at gå på markederne, for at fylde friske og lokale produkter, for at besøge vallernes herbarium og at rejse ombord på det lille damptog. Ikke langt herfra, besøg Fort Mahon og spadsere til fods, cykel, hest eller pony, i en vogn; For de mest eventyrlystne i yacht, katamaran, båd, kajak, padle ... Nyd Aquaclub og beundre bugten sæler.

Dit ophold på Marquenterre Ornithological Park

Den nationale naturreservat i SOMME-bugten er hjemsted for den storslåede ornitologiske park Marquenterre. I sidstnævnte hus findes tusindvis af fugle, insekter, amfibier og pattedyr. Mange aktiviteter tilbydes for at opdage parken anderledes. Ud over sine 3 selvstyrede arter, der kigger på, kan du gå ind i en hestevogn, der roligt opdager Somme Bay og dets ekstraordinære faunaer og floras. Workshops vil også give dig mulighed for at opdage med dine børn fuglens fakulteter. Du kan endda se parken før du åbner dørene til offentligheden og ledes af en specialist. Du vil forstå, i summen vil du genopdage naturen. Så vent ikke med at bestille din campingplads!

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio