espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Vaucluse
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Glæden ved camping i Vaucluse ved Airotel

Det ligner det sydlige... Du er nostalgisk for solen, havet og Nino Ferrer ? Hvorfor ikke gå der til en weekend eller en uge, alene eller ledsaget? For dyrt, vil du sige... Nå nej   ! Gennem året, Airotel tilbyder camping i Vaucluse , herunder Isle sur la Sorgue. Og for at rimle afslapning og komfort, Airotel har koldt en lille hyggelig reden, klassificeret 3 stjerner. Så vent ikke, og benyt lejligheden til at hvile under Provenceens blå himmel, i Luberon, opdag Ocres, et land, der minder dig om det vilde vesten eller besøge den berømte Pausesby, Avignon! Sæt dine væv væk, vi fortæller dig den smukke syd for din barndom!

0 camping(s) in 0.0028531551361084 seconds

Frankrig > Provence-Alpes-Côte d'Azur > Vaucluse (84)

Loading...

Luberon ferie: autentisk Provence

Cikaderne, lavendelfeltene, der strækker sig så langt som øjet, kan se bakkerne og masserne, det milde klima,de landsbyer, der kommer ud af en anden æra, kommer ud af romanerne Marcel Pagnol, gør du drøm? Og vågn op! Luberon eksisterer. Og denne massive naturarv med stor rigdom er beskyttet som en regional naturpark. Du kan gå der eller cykle og overveje mangfoldigheden af ​​steder: geologisk mangfoldighed (græsplæner, plateauer, klipper og kløfter , slette); plantediversitet (cedertræer, fyrretræer, egetræer og scrubland ) biodiversitet med 1.800 plantearter og over 2.400 dyrearter (fugle, sommerfugle). Selvfølgelig vil mange andre aktiviteter forføre dig i Luberon: gastronomi, herunder vinsmagning af Borie-vine, kunstneres meget private hjem og de berømte karakterbyer.

Farver i rampelyset under ferien i Vaucluse

Vil du have rå, autentiske, landskaber filmudgivelser? Her igen er Vaucluse til dig. Med sin smukke okkerjord vil det minde om dine gamle cowboyfilm. Det er okkeren, der farver Luberon så store nuancer: rød, gul, orange, grøn og lilla. Og dette kvalitetsland har nødvendigvis tilskyndet udviklingen af ​​kunst og håndværk: keramik, maleri, arkitektur, dekoration ... I hjertet af øen vil du lære mere om brugen af ​​dette naturlige pigment gennem konservatoriet Ør og farver men også dens industrielle indvirkning på Museum of Industrial Adventure ; du vil opdage Bruoux min, ekstraordinære katedral bygget i sten; du vil tro dig selv i Colorado ved at overveje klipper og naturlige steder med lag af forskellige farver.

Turisme og ferie i Avignon: Pausernes By

På Pont d'Avignon danser vi ikke nødvendigvis (medmindre hjertet fortæller dig), men vi beundrer den lokale arkitektur. Avignon har faktisk en usædvanlig bygget arv: Popespaladset, hjemsted for ikke mindre end ni af dem, Notre-Dame des Doms , overdådig kirke og den berømte Pont St Bénézet halvdelen med udsigt over Rhône. Byen tjente ikke sin titel på Popesbyen uden historie: Det var et højt sted for pilgrimsfærd mellem Spanien og Italien. Men Avignon er også hovedstaden i Côtes af Rhône og fransk teater med to festivaler af national anerkendelse: Avignon Off og Avignon Festival.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio