espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Vendée
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

Vores udvalg af campingpladser i Vendee, flugt og frihed

Vendée, karakteren, har altid forført dig både af sin historie og af dens vilde natur. Og med god grund er vendéen et land med forankret overbevisning, om rifts mellem republikanere og monarkister. Department of Loire-regionen, det er tæt forbundet med Frankrikes politiske udvikling, troskab for monarkerne har voldsomt imod fremkomsten af ​​nye regimer. Desuden var borgerkrigen mellem blues (royalists) og de hvide (republikanere) mellem 1793 og 1796 særdeles blodig. Krydset af floden med samme navn, Vendée og et stort set vandet areal og derfor naturligt rige. Hertil kommer, at dens solskin, blandt de højeste i Frankrig, gør det til et populært rejsemål for turister. Dens kystlinje er særligt elsket takket være dens 250 km kyst, hvilket gør det muligt for seaside turisme, men også at surfe, takket være de forskellige bølger af Atlanterhavet. Og for at undgå besværet med at betale dit hoved for at finde bolig, hvad bedre end at bo i en campingplads nær Saint-Jean de Monts eller Les Sables d'Olonne?

1 camping(s) in 0.0034239292144775 seconds

Frankrig > Pays de la Loire > Vendée (85)

Loading...

Camping i Saint Jean de Monts

I nærheden af ​​øen Noirmoutier vil Saint Jean de Monts forføre dig med sine 8 km sandstrande. Stationen er beliggende i det, der kaldes Côte de Lumière, på grund af dets store solskin og er blevet mærket Blå Flag. Derudover, hvis du er sammen med familien, skal du være sikker på, at nogle strande overvåges: Golfstranden, Fuglens strand og Baderens strand. Ved lavvande kan du også fiske skaldyr og krebsdyr. Og hvis du vil opdage landskabet, skal du sætte på dine sneakers. Mange gåture, gå eller cykle, er tilgængelige for dig. Hvorfor ikke benytte lejligheden til ikke alene at beundre Atlanterhavets vilde natur, men også at overveje den britiske marmor fra Vendée og Pays de Monts. Så gå ikke glip af at slappe af langs kysten eller opdage Vendée's bagland og naturligvis nyde vores campingpladser.

Din ferie nærheden af Sables d'Olonne

Den legendariske Les Sables d'Olonne feriested er en landemærke destination: faktisk er det udgangspunktet for den berømte Vendée Globe race. Det tiltrækker også mange turister. Og med god grund! Det er en del af Côte de la Lumière, så har meget solskin, smukke sandstrande, et smukt bagland mellem klitter, skov og mose. Du kan opdage det fra Atlanterhavet, sejle eller fra kysten og baglandet, til fods, på cykel, på ruller, til hesteryg, kort som du vil. Du kan også nyde de mange kulturelle aktiviteter eller bare slentre gennem byens centrum for at lære mere om Vendée historie og dets berømte løb. Slap af i de mange thalassostationer. Og for at hvile din rejse, glem ikke at booke din campingplads med Airotel.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio