espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Vores campingpladser Vienne
Avanceret søgning
Destination:
Dine muligheder:
Emner:
Cancel

De bedste campingpladser i Vienne: telte, campingvogne, mobilhomes

Du ønsker at tilbringe et ophold i Wien, for at slappe af og ændre luften. Meget god ide Grøn af vegetation, skove, enge og marker og vandets blå, især den eponymous flod, der krydser afdelingen, vil berolige og forynge dig. Interesseret i historien? Du vil blive tilfreds med det i Wien: Institu ed som en afdeling i Revolutionen franção komfortable (4. marts 1790) ved fusionen af ​​en del af provinserne Anjou, Poitou og Saumur. Ud over historie, geografi og kultur er Wien også synonymt med sjov, afslapning og velvære takket være tilstedeværelsen af forlystelses- og turistparker, kurbade. Tilbage til to foretrukne steder: Roche-Posay og Futuroscope. Og selvfølgelig er der mange Airotel-campingpladser til din rådighed for at nyde opholdet længere. : maksimal komfort for et mini budget.

0 camping(s) in 0.002223014831543 seconds

Frankrig > Poitou-Charentes > Vienne (86)

Loading...

Roche-Posay

Roche-Posay er ikke længere hans ry at gøre. En termisk by meget kendt, med skønhedsprodukter eksporteret over hele verden, det er synonymt med velvære. Byens arkitektur og dens bevarede arv påvirkes også stærkt af dette spa. Hvis du elsker arkitektur, kan du nyde det gamle Hotel du Parc i façade Belle Epoque. Nu hedder " Park Lodges er et 4-stjernet hotel, omgivet af en rosenhave og pæon have, en termisk pulje. Som du gå langs alléen af ​​springvand kan du også se Villas. At nyde de termiske bade i en orientalsk atmosfære, retning bade i Connetable. bygget i 1927, de blev bygget og dekoreret i orientalsk stil det arbejde arkitekt og dekoratør Paul Allengry Audra tagene er i form af en pagode. Eastern kalkmalerier dækkede væggene, men nye blev skabt efter deres afgrund under Anden Verdenskrig. De termiske bade i Saint Roch blev bygget i 1933 af Mr. Roch, daværende ejer af Ho Tel Central (samme sted), efter hans opdagelse af kilder i sin have. United med badene tilhørende til Dr. Bord, købt af Mr. Fath i 1955, bliver de spa-firmaet La Roche-Posay.

Futuroscope

I år er Futuroscope 30 år gammel. Beliggende i Jaunay-Clan, er denne forlystelsespark stolt over for videnskaben, men også til sjov! Du vil tilbringe ture fra Jules Verne til Raving Rabbids, Cirque du Soleil og hans show La Forge til stjernerne på Kinemax, for ikke at nævne Arthurs 4D eventyr.

En ferie, som du kan lide !
Se alle temaer
Camping de France du Club Airotel 33 campingpladser i Frankrig Vælg en destination carte de france avec les campings airotel
Fordelen kort *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Eksklusive fordele
  • Gode tilbud

* På de deltagende campingpladser

Jeg vil have mit kort Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio