espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Onze campings Haute-Savoie
Uitgebreid zoeken
Bestemming:
Uw opties:
Thema's:
Annuleren

Campings in Haute-Savoie: voor een vakantie in de bergen

Ah, de Haute-Savoie: de tartiflette en de reblochon, de Tomme-kazen, de fondue, raclette, croziflette, matafans, de charcuterie en de kazen, de Génépi- en Chartreuselikeuren... Kortom, alleen al voor de gastronomische en aansterkende keuken die u warm houdt tijdens de winter, kunt u een liefde ontwikkelen voor de Haute-Savoie. Maar daarnaast zijn er nog talrijke mogelijkheden, of u nu een avonturier, sporter, een huismus of natuurliefhebber bent of er gewoon even tussenuit moet. Of u nu met het hele gezin, met vrienden of alleen komt, alles is mogelijk. In de bergen kunt u genieten van verschillende panorama's: er zijn meren, rivieren, beken, watervallen, bergen, grotten, plateaus, geïsoleerde rotspartijen en valleien. In elk seizoen kunt u uitrusten of deelnemen aan activiteiten, zoals skiën, snowboarden, sleeën, sneeuwschoenwandelen of schaatsen tijdens de winter, of zwemmen en zonnebaden tijdens de zomer, of fietsen, wandelen, paragliden, deltavliegen in elk seizoen. Er zijn talrijke luxueuze bestemmingen en kuuroorden waar u kunt ontspannen en tijd maken voor uzelf. Daarnaast zijn er ook de vele restaurants waar u kunt proeven van de lokale gastronomie of voor een heerlijke dinertje met zijn tweeën. Voor een budgetvriendelijk onderkomen kunt u terecht bij Airotel met zijn vele luxueuze campings. We stellen u drie sterrenbestemmingen voor in de Haute-Savoie: Annecy met zijn beroemde meer, Chamonix met zijn prachtige vallei en de Giffrevallei.

0 camping(s) in 0.002485990524292 seconds

Frankrijk > Rhône-Alpes > Haute-Savoie (74)

Loading...

Annecy met zijn meer: een vakantie op een camping in de buurt van Annecy

Het beroemde meer van Annecy geeft u het gevoel zowel in de bergen als op zee te zijn. Annecy heeft het zuiverste meer van Europa en is ook de hoofdstad van Haute-Savoie. Daarnaast is het ook een culturele, gastronomische en historische stad: er zijn de geplaveide straten van de oude stad, de prachtige rivier, het kasteel, de oude gevangenissen, de basiliek, het park, de openbare pleinen, de oude carrousel... Voor de sportliefhebbers biedt Annecy talrijke mogelijkheden: fietstochten rond het meer, op de fietspaden en over de weg, door de verschillende dorpen rond het meer. Of tochtjes in Annecy zelf of in de heuvels errond (ook per fiets) of op het meer per boot, cruise of al peddelend. In de buurt kunt u ook Semnoz, Veyrier en Tournette ontdekken.

Uw verblijf in de buurt van Chamonix

Chamonix, een stad met een Romeinse geschiedenis die u niet onberoerd zal laten. Bezoek het Massif du Mont-Blanc met zijn gletsjers en geniet van het indrukwekkende uitzicht met zijn watervallen, ijszeeën, de Aiguille du Midi, maar ook van het indrukwekkende historische en culturele erfgoed. Om te ontspannen, zijn er de omliggende skigebieden, maar ook de vele meren om tijdens de zomer in te plonzen.

Uw Airotel-camping in de vallei van de Giffre

De onverstoorbare Giffre, die zowel bergrivier als berg is, doorkruist de bergen en voert er het grind van mee. Gevoed door verschillende rivieren en bergstromen is het bijzonder belangrijk tijdens hoogwaterperiodes. Maar in de vallei kunt u zich ontspannen, vissen op de beroemde bergforel, zwemmen of gewoon zonnebaden op de oevers.

Een vakantie die je leuk vindt !
Bekijk alle thema's
Camping de France du Club Airotel 33 campings in Frankrijk Kies een bestemming carte de france avec les campings airotel
Het voordeel kaart *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio