espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Onze campings Loire-Atlantique
Uitgebreid zoeken
Bestemming:
Uw opties:
Thema's:
Annuleren

Aanbevolen campings in de Loire-Atlantique

De Loire en de Atlantische oceaan. Het eerste woord roept het beeld op van de majestueuze rivier, groene landschappen en prachtige kastelen. De tweede term doet denken aan het oneindige, de onstuimige natuur, zintuiglijke gewaarwordingen, de vrijheid. Als u ver van de dagelijkse drukte, alleen of in groep, tot rust wilt komen, kies dan voor dit prachtige departement dat deel uitmaakt van de Pays de la Loire. Het is relatief vlak, maar door de verscheidenheid aan landschappen toch interessant: er is de bocage angevin, met voornamelijk bos en landbouw op hoogvlaktes tot 100 meter hoog, er zijn moerassen (la Brière, Couëron, Goulaine, Breton), meren (Grand-Lieu), de marais salants de Guérande, maar ook heuvels, valleien (Chère, Don, Erdre, Chézine, Gesvres) en de kustlijn. Wat cultuur betreft, biedt het talrijke geklasseerde monumenten: het Musée Dobrée, de kastelen van Clisson en Châteaubriant, het landgoed La Garenne Lemot, de Église du Vieux-Bourg in Saint-Sulpice-des-Landes... U kunt er de geschiedenis en cultuur beter leren kennen, de architectuur en de gotische kunst bewonderen en hier en daar hoort u nog Bretons en Gallo, de traditionele streektalen die nog steeds gesproken door sommige bewoners. Ook qua activiteiten heeft u een ruime keuze: wandelingen of fietstochten, excursies op de rivier en of gewoon relaxen aan de kust. U kunt allerlei sporten beoefenen, en aan sport doen op het water (surfen, kitesurfen, jetskiën...) of in de lucht (paragliden, deltavliegen...). Verblijven kunt u op de Airotel-campings. We raden u drie bestemmingen aan: Pornic, La Baule en la Baie de Pont-Mahé.

2 camping(s) in 0.004396915435791 seconds

Frankrijk > Pays de la Loire > Loire-Atlantique (44)

Loading...

Vakantie in de buurt van Pornic

Pornic is een prachtig havenstadje aan de Côte de Jade en zal u zeker aangenaam verrassen met haar omgeving, geuren en smaken. Aan de haven ruikt u de zee en de vis en kunt u de dagelijkse beslommeringen even vergeten. Bezoek ook eens het kasteel of wandel langs de kust en de baaien, waar u kunt relaxen in een beschermd natuurgebied, ver weg van de vervuiling en het leven in de stad. Aan de kraampjes van de kleinschalige producenten vindt u roomijs, kaas met muscadet, ambachtelijke bieren en zeevruchten. Om helemaal tot rust te komen, kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan het thalassotherapiecentrum van Pornic.

Camping in La Baule

De baai van La Baule vormt een lint van zand dat zich uitstrekt langs de Atlantische Oceaan en geurt naar de zee en de dennenbossen. U vindt er prachtige villa's, uitstekende hotels en gerenommeerde thalassotherapiecentra voor het hele gezin en voor ieders beurs. Terwijl uw kinderen spelen op het bewaakte strand, kunt u genieten van een cocktail of relaxen in de plaatselijke kuurbaden. Daarnaast kunt u er ook zeilen of een tocht maken per boot of op een destrierpaard.

Bezoek aan de baai van Pont-Mahé

Aan de baai van Pont-Mahé vindt u nog stranden zonder lawaai en vervuiling. U kunt er lekker zonnen, lezen of spelen met kinderen of vrienden, terwijl u wordt u omringd door de blauwe oceaan en de groene dennenbossen die grenzen aan de uitgestrekte fijne zandstranden. Dit beschermde duingebied biedt ook ruimte aan kitesurfers en zeilers.

Een vakantie die je leuk vindt !
Bekijk alle thema's
Camping de France du Club Airotel 33 campings in Frankrijk Kies een bestemming carte de france avec les campings airotel
Het voordeel kaart *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio