slider
slider
slider
Onze campings Provence-Alpes-Côte d'Azur 0033 973 017 650

Frankrijk > Provence-Alpes-Côte d'Azur

Loading...

1 camping(s) in 0.0015931129455566 secondsKamperen in de Provence Alpes Côte d'Azur: een voor de hand liggende keuze!

Ah de Provence, met zijn lavendelvelden, zingende krekels en heuvels! U waant zich al in een boek van Marcel Pagnol... Maar uw partner geeft de voorkeur aan bergen, prachtige en gevarieerde landschappen, groen en watervallen, meren en rivieren. Uw kleinste zweert dan weer bij de zee, de zee en de zee! U staat dus voor een dilemma, want het moet wel betaalbaar blijven! Wij bieden u de ideale oplossing: bezoek de PACA, Provence Alpes Côte d'Azur en opteer voor kamperen: het is comfortabel, gezellig en natuurlijk, geschikt voor een kleine beurs, en biedt mogelijkheden tot ontspanning en ontdekking. Hier komt u meer te weten over deze prachtige regio!

Uw vakantie in de prachtige Provence

Net als het naburige Italië doet de Provence wegdromen vanwege haar levenskunst, haar dolce vita. Het gaat trouwens niet alleen om een gemoedsgesteldheid, want de omgeving draagt er ook in grote mate toe bij: de blauwe lucht, de lavendelvelden zover het oog reikt, de heuvels, krekels, pastis... Gewoon door de geur van de lavendelvelden in te ademen, voel je je al helemaal op je gemak en klaar voor een dutje. Kamperen is de ideale oplossing om er de natuur te bewonderen, terwijl u geniet van een vakantie met het hele gezin. U kunt er de oude stenen dorpjes ontdekken met hun oude architectuur, de okerkleur van de Provence en zijn aardewerk, proeven van de beroemde rosé en de lokale specialiteiten, met inbegrip van de beroemde berlingot-snoepjes.

Uw verblijf in de Alpen in een Airotel-camping

Wat de Alpen betreft, zult u zich zowel in de zomer als in de winter niet vervelen. Zodra u zich in de bergen verplaatst, verandert het landschap. Vergeet dus zeker niet de wandelpaden te beklimmen om de omliggende bergketens te bewonderen. Adembenemend gewoon... In dit deel van de Alpen kunt u ook de charmante kleine dorpjes, zomer- en winterweiden en boerderijen verkennen om daarna terug af te dalen in de vallei. Wilt u op een ecologische manier de streek verkennen, dan fietst u gewoon! U kunt bijvoorbeeld de Rhône en zijn rivierlandschap bewonderen door de ViaRhona-fietsroute te nemen en in de zomer genieten van de vele activiteiten. Om de Haute-Provence te ontdekken, gaat u naar Digne-les-Bains: vanuit deze stad kunt u vele richtingen uit, met niet minder dan 223 km bewegwijzerde routes, waarvan sommige voor mountainbikes. Tot de mooiste trajecten behoren de Chemins du Soleil et l'Alpes Provence. Voor de liefhebbers van bergcols zijn de passen van de Queyras perfect: op een fiets met of zonder batterij kunt u de flora en fauna van de bergen bewonderen. En natuurlijk kunt u na uw tochten uitrusten op de campings.

Uw vakantie aan de Franse Rivièra

De reputatie is alom bekend: de Côte d'Emeraude is een wereldbestemming voor toeristen. Het vormt het sluitstuk van de PACA, dat de zee verbindt met de bergen, beroemde steden als Saint-Tropez en Menton, en de Provençaalse Alpen (Mercantour), als was het het ultieme landschap van de regio. U kunt er zwemmen, de omliggende tuinen bezoeken, genieten van de luxe in de hotels en spa's, zeilen, bootje varen of gewoon zonnebaden.

U hebt het al begrepen: de PACA-regio heeft alles, maar om er in alle eenvoud en mobiel van te genieten, gaat er niets boven kamperen!

Een vakantie die je leuk vindt !
Het voordeel kaart *
Het voordeel kaart airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel