espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Onze campings Pyrénées-Atlantiques
Uitgebreid zoeken
Bestemming:
Uw opties:
Thema's:
Annuleren

Een lijst met campings in de Pyrénées-Atlantiques

De Pyrénées-Atlantiques is als streek bekend vanwege de zonovergoten, mooie en ongerepte natuur, zijn ligging tussen de Atlantische Oceaan en de bergen, de diepgewortelde en taaie culturele tradities, de fascinerende geschiedenis met periodes van verzet tegen of allianties met buurland Spanje, de Occitaanse en Baskische streektalen. Daarnaast is er natuurlijk de gastronomie: zeevruchten, foie gras, garbure, tourtière béarnaise, tourin blanchi, pastis... En de kunst, met het beroemde Pyrénéisme... De streek voorstellen hoeft dus niet meer. Maar waar kun je verblijven of iets huren en wat kun je huren? Als u een comfortabel en betaalbaar verblijf zoekt voor uzelf, uw familie en/of uw vrienden, kies dan voor een camping. Ze zijn luxueus ingericht, goed gelegen en betaalbaar, bieden u privacy en gezelligheid, comfort en flexibiliteit, en dit alles tegen een redelijke prijs en overeenkomstig uw wensen. Om u te helpen, stelt Airotel u alvast een aantal toekomstige campingplaatsen voor: aan de Sentier du Littoral, de Côte des Basques en in Saint-Jean-de-Luz.

3 camping(s) in 0.005014181137085 seconds

Frankrijk > Aquitaine > Pyrénées-Atlantiques (64)

Loading...

Vakantie aan de Sentier du Littoral

Langs de Sentier du Littoral kunt u zich een piraat wanen tijdens een bezoek aan één van de oude kapersdorpen. Wat een manier om de geschiedenis van het Baskenland te ontdekken! Als u zich volledig in de streek wilt verdiepen, kunt u de kust gedurende 4 dagen te voet verkennen, al wandelend (bij voorkeur bij laag tij) vanaf Bidart tot in San Sebastian. U hoeft enkel nog uw rugzak klaar te maken. De vier etappes zijn: Bidart tot Saint-Jean-de-Luz, Saint-Jean-de-Luz tot Hendaye, Hondarribia tot Pasaia en Pasaia tot San Sebastian. Tijdens de eerste trektocht wandelt u over stranden, paden en baaien tot aan La Pointe de Sainte-Barbe, gelegen boven de baai van Saint-Jean-de-Luz. Tijdens de tweede tocht maakt u kennis met de haven van Ciboure en het beschermde domein van Abbadia, waarna u kunt baden of uitrusten op het strand van Hendaye. In Hondarribia kunt u wandelen langs de oceaan, tussen de stranden en de kliffen, net zoals tijdens de laatste etappe.

Verblijven in de buurt van La Côte des Basques

De Baskische kust, dat is niet alleen de Atlantische Oceaan, maar ook Biarritz, Saint-Jean-de-Luz en Bayonne. Biarritz wordt niet alleen geroemd door schrijvers, toeristen en kunstenaars, maar is ook een hotspot voor surfers, mede dankzij zijn Surfmuseum. Ook golfers zijn er welkom op de vele golfbanen. Qua architectuur, kunst en cultuur is het onovertroffen: zo zijn het Zeemuseum, de vuurtoren en de vele schilderachtige straatjes, met hun hotels, spa's, paleizen en boetieks een bezoek meer dan waard. Bovendien kun je er vele beroemdheden incognito ontmoeten. En Bayonne kun je natuurlijk niet bezoeken zonder de vermaarde ham te proeven!

Saint-Jean-de-Luz

In Saint-Jean-de-Luz treedt u in de voetsporen van Zonnekoning Lodewijk XIV, die er in 1660 zijn bruiloft vierde met Maria-Theresa. U kunt er ook kennismaken met de Baskische sport pelota en met een aantal culinaire specialiteiten, zoals mouchous, kanougas, macarons en natuurlijk de zeevruchten (tonijn à la luzienne, ttoro, sardines, ansjovis...). En om het helemaal af te maken, kunt u lekker relaxen met een aperitief in de buurt van de jachthaven en luisteren naar de Baskische koren die soms door de straten een optocht houden. Wat kan het leven mooi zijn...

Een vakantie die je leuk vindt !
Bekijk alle thema's
Camping de France du Club Airotel 33 campings in Frankrijk Kies een bestemming carte de france avec les campings airotel
Het voordeel kaart *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio