espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Onze campings Pyrénées-Orientales
Uitgebreid zoeken
Bestemming:
Uw opties:
Thema's:
Annuleren

Kamperen in de Pyrénées-Orientales tijdens een zonovergoten vakantie

Hoewel u, net als Les Négresses Vertes, de zomer en de zon verkiest, hebben de ijzige temperaturen en de grijze sluier van de laatste maanden u letterlijk in de kou laten staan. Wat een mens al niet zou doen voor een paar zonnestralen... Dankzij de Airotel-campingketen kunt u kamperen tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijk in de volle zon! Deze keer bezoeken we de Pyrénées-Orientales. Tussen de zee en de bergen heeft u ontspanningsmogelijkheden te over: romantische uitjes, gezellige momenten met vrienden, sport- en spelactiviteiten voor het hele gezin, proeverijen, historische en culturele ontdekkingstochten, ontspanning aan zee of in de vele thermale baden. Van alle mooie plekjes in het departement die een bezoek waard zijn, geven we u er drie: Argelès-sur-Mer, Le Barcares en Canigó Grand Site.

2 camping(s) in 0.0034918785095215 seconds

Frankrijk > Languedoc-Roussillon > Pyrénées-Orientales (66)

Loading...

Uw Airotelcamping in Argelès-sur-Mer

Argelès-sur-Mer is echt ideaal om te kamperen. Gelegen aan de Middellandse Zee heeft Argelès maar liefst 7 km strand. Plaats te over dus om te zwemmen en plezier te maken met vrienden of familie, of te ontspannen en te rusten in een kreek. Argelès ligt aan de voet van het Massif des Albères en zal u niet vervelen: u kunt er deelnemen aan allerlei bergactiviteiten. En zelfs als u de voorkeur geeft aan het strand, zult u ongetwijfeld gegrepen worden door de duizelingwekkende bergen die rechtstreeks in zee uitmonden. Om af te koelen na het zonnebaden kunt u, als u geen zin hebt om de berg op te klimmen, de benen strekken in de nabijgelegen dennenbossen.

Uw kampeervakantie in Barcares

Met zijn fijnzandstrand dat nog groter is dan dat van Argelès (8 km) trekt Barcarès veel toeristen aan. Port-Barcarès is ideaal voor sport en spelactiviteiten, met vooral veel board- en watersporten: kitesurfen, kabelskibaan, catamaranvaren, windsurfen, jet-skiën, fun-boarden, wake-boarden, blokart, diepzeeduiken... Om eens te relaxen, kunt u ook een thalassotherapiecentrum bezoeken. En vergeet niet een foto van uzelf te maken naast de beroemde Lydia, de gestrande liner die is uitgegroeid tot de mascotte van de stad.

Le Canigó, Grand Site de France voor uw verblijf

De Canigó is gegrift in de harten van de Catalanen en de pyrénéisten. En met reden: naast zijn prachtige en ongerepte natuur heeft het ook lange tijd gefungeerd als schuiloord van vele kunstenaars, dichters en schrijvers, en ook van verzetslieden tijdens de oorlog. Sinds 12 juli 2012 draagt het het label Grand Site de France. Dit massief verbindt de Middellandse Zee met de Alpen, en ook met de valleien van de Têt en de Tech. De begroeiing is er gezien de twee verschillende klimaten bijzonder rijk: er zijn heidevelden, droge rotsgronden, wetlands, hardhout- en naaldhoutbossen, garrigues, graslanden... Drie activiteiten hebben ook hun stempel gedrukt op de geschiedenis van het gebergte: schapenhouderij, mijnbouw en pyrénéisme. De eerste heeft het gebied getekend door de aanwezigheid van vele traditionele herderswoningen. De tweede heeft sporen nagelaten die tot 20 eeuwen teruggaan. En de laatste heeft het gebergte een aura verschaft, waarbij het leven in de Pyreneeën met al zijn uitdagingen in verband werd gebracht met kunstzinnige expressie.

Een vakantie die je leuk vindt !
Bekijk alle thema's
Camping de France du Club Airotel 33 campings in Frankrijk Kies een bestemming carte de france avec les campings airotel
Het voordeel kaart *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio