espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Onze campings Seine-Maritime
Uitgebreid zoeken
Bestemming:
Uw opties:
Thema's:
Annuleren

Voor campings in de Seine-Maritime: raadpleeg de Airotel-gids

Als u houdt van water, ongerepte natuur, authentieke cultuur, het landelijke leven, uitgestrekte vlaktes, maar ook van actiesporten en karaktervolle steden, dan is de Seine-Maritime een streek voor u. De Seine-Maritime is gelegen tussen de Seine en het Kanaal en maakt als departement deel uit van het prachtige Normandië. Aan bezienswaardigheden geen gebrek! Droombestemmingen zijn de witte kliffen van Etretat, de Côte d'Albâtre, de Seinevallei met zijn onstuimige rivier en de rijke gronden eromheen, Le Havre, Rouen.... Wat u ook zult waarderen, is dat de Seine-Maritime één van de hoofdplaatsen is van de Franse gastronomie, dankzij zijn eenvoudige, rijke en verfijnde keuken. De kustlijn vormt ook een favoriete plek voor surfers, die kunnen gebruikmaken van de golven op het Kanaal. Daarnaast is dit prachtige departement rijk aan talrijke, andere bezienswaardigheden, zoals de duizendjarige eik in Allouville, de zeevruchtenboerderij in Aquacaux, de overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog, de glasfabrieken en niet te vergeten de vele wandelpaden en bijzondere accommodatiemogelijkheden. Wilt u een comfortabele, betaalbare en flexibele accommodatie, dan heeft Airotel een aantal luxecampings ter beschikking die aan uw wensen voldoen. Bezoek samen met ons drie topbestemmingen in de Seine-Maritime: Etretat en zijn kliffen, Fécamp met zijn rijke geschiedenis, en niet te vergeten de twee metropolen Le Havre en Rouen.

0 camping(s) in 0.0024189949035645 seconds

Frankrijk > Normandie > Seine-Maritime (76)

Loading...

Uw camping in de buurt van de kliffen van Etretat

De kliffen van Etretat vormen de trots van het Franse grondgebied en zijn bekend over de hele wereld. Liefhebbers van het stadsleven en het comfort waarderen er het baden (beroemd geworden door de roman "Histoire de Romain d'Etretat" van Alphonse Karr in 1843), zijn shows en de villa's. Talrijke kunstenaars hadden het dan ook uitgekozen als hun geliefkoosde verblijfplaats. Als u een natuurliefhebber bent, dan zullen de kliffen u zeker bevallen. Vanaf de klif zelf of vanaf de kust kunt u het uitzicht bewonderen: de Falaise d’Amont, Falaise d’Aval, de Aiguille Creuse, beroemd dankzij Arsène Lupin, de oceaan zover het oog reikt, de (zee)meeuwen, de Chambre des Demoiselles. De ongelooflijke helderheid, het alomtegenwoordige azuurblauw en het opspattende water geven je een ongeëvenaard gevoel van vrijheid.

Uw vakantie in Fécamp

Als stad vol kunst en geschiedenis herbergt Fécamp talrijke bezienswaardigheden: overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog, gebouwen met een uitzonderlijke architectuur, lokale gastronomie (waaronder beroemde haring), impressionistische sieraden, gastronomische festivals, zonder natuurlijk de prachtige natuur te vergeten. Aan bezienswaardigheden geen gebrek: het Benedictijnerpaleis, de abdijkerk van de Heilige Drievuldigheid,... Deze plaatsen en vele andere getuigen nog van de geschiedenis: u zult dankzij hen de lokale cultuur beter begrijpen, kunnen genieten van gotische en renaissancekunst en meer te weten komen over de fascinerende geschiedenis van de hertogen van Normandië.

Le Havre en Rouen: niet te missen

Le Havre is een bekende havenstad, maar ook een stad met een rijke architectuur en cultuur, die geklasseerd werd door de UNESCO als Werelderfgoed. Er is voor elk wat wils: u kunt de kust, musea en kunstgalerieën te bezoeken, of naar festivals gaan... Dankzij het doek "Impression Soleil Levant" van Claude Monet vormt het ook de bakermat van het impressionisme. Bezoek ook eens het Muma (Museum voor Moderne Kunst) met zijn architectuur. De sportliefhebbers kunnen dan weer surfen, peddelen of zeilen... Rouen, de historische hoofdstad van Normandië, is een zeer eclectische stad. Als stad vol kunst en geschiedenis beschikt het over een belangrijk middeleeuws erfgoed, zoals mag blijken uit de traditionele vakwerkhuizen, de abdijkerk en de Place du Vieux-Marché,... Al kuierend door de smalle straatjes ontdek je talrijke verdoken plekjes, die je in staat zullen stellen om het geheim van deze stad te ontrafelen. Visfanaten zullen dan weer hun hartje kunnen ophalen aan de kades van de Seine.

Een vakantie die je leuk vindt !
Bekijk alle thema's
Camping de France du Club Airotel 33 campings in Frankrijk Kies een bestemming carte de france avec les campings airotel
Het voordeel kaart *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio