slider
slider
slider
Selectie van 4- en 5-sterren campingsWerk
Uitgebreid zoeken
Bestemming:
Uw opties:
Thema's:
Annuleren

Werk

Droomt u ervan een seizoen lang te werken als badmeester, kelner, kinderanimator/-animatrice, receptionist(e), tuin- of onderhoudsmedewerker? Bent u directeur en zoekt u iemand om een restaurant of een winkel te exploiteren?
Airotel, dat zijn meer dan 50 vier- en vijfsterrencampings met bijna 20 000 overnachtingsplaatsen en evenzoveel mogelijkheden!


Mogelijke jobs


Of het nu om seizoenswerk gaat of om werk gedurende het hele jaar, in de campingsector ontbreekt het nooit aan mogelijkheden om de handen uit de mouwen te steken. De lijst met jobs is eindeloos en gevarieerd: hoofd van de receptie, veelzijdig medewerker, verkoper/verkoopster,… De behoefte is het grootst tijdens het seizoen, maar heel wat vacatures kunnen ook tijdens het laagseizoen verder lopen: vraag dus gerust om meer inlichtingen. Het is een unieke opportuniteit om nieuwe ervaringen op te doen in een domein met heel wat verschillende facetten!
Afhankelijk van de locatie, kunt u al dan niet ter plaatse logeren.


Zet uw talenten aan het werk: of u nu tweetalige bent, u een brevet als kinderanimator/ jeugdmonitor hebt behaald of de horeca echt uw ding is, in een Airotel-camping vindt u ongetwijfeld de job die bij u past. Allemaal hebben we één en hetzelfde streefdoel: ervoor zorgen dat al onze vakantiegangers een unieke ervaring beleven!


Onafhankelijke campings

Het is belangrijk te onderstrepen dat AIROTEL een federatie is van volledig onafhankelijke structuren. Aanwervingen gebeuren dus door de organisatie/persoon in kwestie: alle gegevens daartoe vindt u op onze site. Als u geïnteresseerd bent in een specifieke regio of als u op een specifieke camping wilt werken, dan hoeft u gewoon te solliciteren!
Daartoe zend u uw cv naar de locaties die u interesseren. Neem ook gerust op voorhand telefonisch contact met hen op om meer inlichtingen in te winnen. Uw gegevens kunt u dan per mail versturen.
Ook bij ons kunt u via mail solliciteren op cv@airotel.com.

Wij zorgen er dan voor dat uw sollicitatie doorgestuurd wordt naar de campings die u interesseren (als u die heeft aangeduid), ofwel bewaren we uw gegevens en versturen die wanneer bepaalde campings ons daarom verzoeken.

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar. Bezoek regelmatig eens deze pagina, want heel binnenkort zullen er zeker werkaanbiedingen zijn: deze rubriek wordt namelijk permanent geüpdatet. Er is namelijk altijd wel een Airotel-camping waar u terecht kunt voor uw vakantie of waar u uw ervaring met ons kunt delen!

 

Een vakantie die je leuk vindt !
Bekijk alle thema's

Campings Airotel te ontdekken

Camping de France du Club Airotel 49 campings in Frankrijk Kies een bestemming carte de france avec les campings airotel
Het voordeel kaart *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio