Les vacances en Gironde sont plus belles avec le Camping L'Océan !
Camping L'Océan 0033 5 56 03 24 45
Ik reserveer in deze camping !
Hulp nodig ?  0033 5 56 03 24 45
Even geduld alstublieft...

Wordt gezocht...0%

0%

Camping Airotel

Lacanau-Ocean - Gironde - Camping L'Océan

550 standplaatsen
Open van 06/04/2019 tot 03/11/2019

Welkom op Airotel-camping & spa L’Océan *****, een locatie van 9,5 ha gelegen te midden van een heuvelachtig gebied vol dennenbossen op slechts 10 min stappen van één van de mooiste zandstranden aan de Atlantische kust en op 15 min van het centrum van Lacanau Océan, één van de belangrijkste badplaatsen in Aquitanië.
U kunt bij ons in een gezellige atmosfeer verblijven op onze huuraccommodaties of staanplaatsen, en dat van 7 april 2018 tot en met 4 november 2018.
U kunt met het hele gezin of met vrienden heerlijk ontspannen onder de palmbomen van ons waterpretpark AQUALIDAY met zijn 5000m² waterpartijen, waarvan 1500m² overdekt en verwarmd.
Hebt u er nood aan eens te relaxen of de batterijen op te laden, dan kunt u terecht op onze SPA met zijn 450m² wellnessfaciliteiten.
Liefhebbers van uitstapjes in de open lucht kunnen hun hartje ophalen op de meer dan 150km fietsroutes en de GR8 aan de ingang van de camping.
Er is een receptie en er heerst bij ons een aangename sfeer met dienstverlening en allerlei voorzieningen en vooral animatie. Op Airotel-camping L’Océan zijn dus alle elementen aanwezig voor een onvergetelijke vakantie! Tijdens het weekend en de schoolvakanties bieden wij animatie aan.
Voor de organisatie van zakelijke en bedrijfsevenementen in de loop van het jaar zijn Airotel-camping & spa L’Océan**** eveneens uitermate geschikt.

 •    Van aan de ingang van de camping ziet u de toegang tot het strand!
 •     5000m2 waterpretpark, waarvan 1500m2 overdekt en verwarmd
 •    Animatie: tijdens weekends en schoolvakanties
 •    Wellnesscentrum van 450m2.    
Camping L'Océan ***** : AccommodatiesCamping L'Océan ***** : AccommodatiesCamping L'Océan ***** : AccommodatiesCamping L'Océan ***** : Accommodaties

Accommodaties

Mobile homes :
CATEGORIE MET ALLE COMFORT:

 • Mobile home "Pacific" voor 4 personen
2 kamers + half overdekt terras van 7m².
 • Mobile home "Pinasse" voor 4/5 personen
2 kamers + openklapbare bank + half overdekt terras van 11 m²
 • Mobile home "Atlantic" voor 4/5 personen
2 kamers + openklapbare bank + half overdekt terras van 7 m²
 • Mobile home "Rivage" voor 4/5 personen
2 kamers + openklapbare bank + overdekt terras van 7 m²

CATEGORIE MET MAXIMAAL COMFORT:

 • Mobile home "Lagune" voor 4/5 personen
2 kamers + openklapbare bank + overdekt terras van 8 m² met schuifluiken
Troeven: Radiator in elke kamer - tv
 • Mobile home "Grand large" voor 6/7 personen
3 kamers + openklapbare bank + half overdekt terras van 15 m² 
Troeven: tv

PREMIUMCATEGORIE:

 • Mobile home "Azur" voor 4/5 personen 
2 kamers + openklapbare bank + half overdekt terras van 15 m²
Troeven: Vaatwasmachine - Haardroger – Lakens en kussenslopen beschikbaar - 2 toegangstickets voor de Spa bij verhuur gedurende een week tijdens het hoogseizoen - wifi – tv.
 • Mobile home "Horizon" voor 6/7 personen met tv & wifi
3 kamers + openklapbare bank + half overdekt terras van 15 m²
Troeven: Vaatwasmachine - Haardroger - Douche XXL - Lakens en kussenslopen beschikbaar - 2 toegangstickets voor de Spa bij verhuur gedurende een week tijdens het hoogseizoen - wifi – tv


De camping beschikt over een mobile home voor personen met beperkte mobiliteit

Camping L'Océan ***** : standplaatsenCamping L'Océan ***** : standplaatsenCamping L'Océan ***** : standplaatsenCamping L'Océan ***** : standplaatsen

standplaatsen

Tenten, caravans, kampeerwagens

Schaduwrijke of half schaduwrijke, afgebakende staanplaatsen die onderverdeeld zijn in een zone voor gezinnen en een zone voor jongeren.
De staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en stekkers van 15A die voldoen aan de Europese normen. Gelieve wel een Europese adapter en een elektrische verlengkabel van minimum 25 meter te voorzien.
Uw voertuig kunt u parkeren op uw staanplaats (slechts 1 voertuig per staanplaats).
De camping beschikt over 3 sanitaire ruimtes, die onder andere voorzien zijn van babybaden, kindertoiletten en ruimtes voor personen met beperkte mobiliteit. In juli/augustus worden ze permanent schoongemaakt van 7u tot 23u en tijdens het laagseizoen worden ze 2 maal per dag schoongemaakt.
Voor rondreizende kampeerwagens zijn er een speciale rustzone en een sanitaire ruimte voorzien.
 

Camping L'Océan ***** : Zwemmen/WellnessCamping L'Océan ***** : Zwemmen/WellnessCamping L'Océan ***** : Zwemmen/WellnessCamping L'Océan ***** : Zwemmen/Wellness

Zwemmen/Wellness

AQUALIDAY: Waterpretpark van 5000 m² groot, waarvan 1500 m² overdekt en verwarmd
AQUALIDAY is een heus waterpretpark op slechts 45 min van Bordeaux en strekt zich uit over een oppervlakte van 5000m², waarvan 1500m² overdekt is en verwarmd wordt tot 28°C.
GEOPEND VAN 7 APRIL TOT EN MET 4 NOVEMBER 2018
Van 07/04 tot en met 29/06 en van 03/09 tot en met 04/11:
Alle dagen van 13u30 tot 18u30
Van 30/06 tot en met 02/09:
Van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 20u00
Op zondag van 10u00 tot 19u00
Voor personen die op de camping verblijven, is de toegang tot het waterpretpark gratis.
Personen die niet op de camping verblijven, krijgen toegang tot het waterpretpark van 07/04 tot en met 14/07 en van 18/08 tot en met 04/11.
U kunt gebruikmaken van de kleedkamers met douches en de sanitaire voorzieningen in het gehele waterpretpark. Een muntstuk van €2 is vereist voor het gebruik van de kleerkastjes.
Conform de hygiënevoorschriften voor zwembaden zijn zwemshorts en bermuda’s niet toegelaten.
 
DE SPA:
Laat uw zintuigen prikkelen in de 450m² grote Spa, die geheel ontworpen en uitgerust is voor uw welzijn.
Onze voorzieningen: droge hammam, vochtige hammam en sauna, maar ook een zintuigendouche en een fontein met gemalen ijs. U ziet het: alles is voorhanden voor geslaagd relaxen!
Persoonlijke verzorging: lichaams- en gezichtsverzorging (in samenwerking met Yonka en Equatoria), verzorging met z’n tweetjes, gezichtsverzorging, verzorging voor mannen en vormen van lichaamsverzorging van over de hele wereld.
Ons team van schoonheidsspecialistes staat open voor uw suggesties en ontvangt u graag op afspraak voor een ontspannende sessie.
GEOPEND VAN 07 APRIL TOT EN MET 04 NOVEMBER 2018
    •    Laagseizoen van 07/04 tot en met 29/06 en van 03/09 tot en met 04/11:
    ◦    Alle dagen van 13u30 tot 18u30 / Op maandag gesloten (behalve op maandag 17 april, 24 april, 1 mei, 8 mei, 23 en 30 oktober)
    •    Hoogseizoen van 30/06 tot en met 02/09:
    ◦    Van maandag tot zondag van 10u00 tot 12u00 en van 15u00 tot 20u00, behalve op zondag tot 19u00 / Op maandag gesloten
De toegang tot de Spa is niet inbegrepen in de prijs van een verblijf op de camping.
Personen die niet verblijven op de camping kunnen gebruikmaken van de Spa gedurende de volledige openingsperiode van de camping.
Opmerking: Bij onze verzorging “à la carte” is steeds de toegang tot de spafaciliteiten en het gebruik van een badjas en een paar sandalen inbegrepen.
Gun uw naasten een verzetje en geef hun als geschenk een cadeaubon voor de Spa, met de dienstverlening van uw keuze: toegang tot de spa of verzorging “à la carte”.
 

Camping L'Océan ***** : RecreatieCamping L'Océan ***** : RecreatieCamping L'Océan ***** : RecreatieCamping L'Océan ***** : Recreatie

Recreatie

Safari Club voor de 4- tot 11-jarigen!
Ons team van gediplomeerde animatoren en animatrices zorgt elke dag voor een leuke en speelse opvang en begeleiding van uw kinderen!
Naargelang de leeftijd en de interesses van uw kinderen kunnen er knutsel-, spel- of sportactiviteiten georganiseerd worden.
Onze mascotte BAÏA begeleidt uw kinderen bij de vele leuke momenten en danst met hen op het podium tijdens de Safari Disco!
Soda Club voor de 12- tot 17-jarigen!
De Soda Club is een ontmoetings- en ontspanningsruimte voor tieners waar ze lekker kunnen kletsen en naar muziek luisteren!
Het is ook de ontmoetingsplaats voor de dagactiviteiten die door de gediplomeerde animatoren en animatrices worden georganiseerd.
Op het programma staan: dansen, sport, toernooien, wedstrijden en ook de voorbereiding van shows.
Er wordt gezorgd voor een gezellige sfeer waarin iedereen aan bod kan komen!
Sportanimatie voor iedereen!
Onze fitnessinstructeur organiseert ’s morgens pilatesles op het solarium en ’s avonds zumbales bij de ondergaande zon. Hij zorgt ook voor cardiolessen en lessen voor spiertoename en –relaxatie in een aangename omgeving.
Onze sportanimatoren en –animatrices organiseren elke dag ook sportwedstrijden: voetbal, basketbal, volleybal, tafeltennis en petanque, maar ook watersportwedstrijden en waterpolo.
Tijdens onze gezinsolympiades kunnen ouders en kinderen gedurende een hele dag samen de opdrachten van onze animatoren en animatrices proberen uit te voeren!
Avondactiviteiten:
Elke avond wordt er een verschillende activiteit georganiseerd voor het hele gezin. 
Op het programma staan: cabaret, karaoke, film, shows door de animatoren, aperitiefspelletjes en concerten, maar ook avondmarkt, dansavonden en een pool party! 
Op het ritme van de zomerhits en in het bijzijn van onze animatoren kunnen de nachtraven tot 2 uur ’s morgens de avond voortzetten onder de lasers van onze (geluiddichte) Havana Pub.
Onze voorzieningen:
Afhankelijk van uw vrijetijdsvoorkeuren kunt u kiezen uit een hele waaier aan voorzieningen:
Speelterreinen voor de kinderen – Multisportterrein (basket, voetbal, badminton), strandvolleybalterrein, petanquebanen - Tennisbaan** - Pingpongtafels - Fitnesszaal* - Spelletjeszaal* (biljart, tafelvoetbal, flipperkasten, videospelletjes) – Tv-zaal
* tegen betaling
** tegen betaling tijdens het hoogseizoen
 

Camping L'Océan ***** : FaciliteitenCamping L'Océan ***** : FaciliteitenCamping L'Océan ***** : FaciliteitenCamping L'Océan ***** : Faciliteiten

Faciliteiten

U kunt gebruikmaken van verschillende diensten zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf en de camping niet hoeft te verlaten. Alles is ter plaatse beschikbaar!
Restaurant “La Paillotte” is ’s middags en ’s avonds geopend. Vanaf de bar op het terras heeft u een prachtig uitzicht op het waterpretpark. In de snackbar kunt u terecht voor een snelle hap of meeneemmaaltijden.
Aan de ingang van de camping bevindt zich een Casino-supermarkt met bakkerij en mediahoek.
Diensten tegen betaling: surfschool, paintball, zwemlessen.
Verhuur van fietsen, kluizen en koelboxen. Wassalon met zelfbediening, wifi-toegang
Hogedrukreinigers en sanitaire voorzieningen voor kampeerwagens.
 

Video

Camping L'Océan ***** : OmgevingCamping L'Océan ***** : OmgevingCamping L'Océan ***** : OmgevingCamping L'Océan ***** : Omgeving

Omgeving

Welkom in Lacanau-Océan!
Het zachte klimaat, de uitgestrekte zandstranden, de dennenbossen in de omgeving en de rust aan het meer maken van Lacanau-Océan één van de mooiste badplaatsen in Aquitanië.
Lacanau-Océan is ook geliefd vanwege zijn vele surfspots en de mogelijkheden tot boardsporten op het 15 kilometer lange strand en de levendige promenade.
Dankzij het uitgebreide, meer dan 150 kilometer lange net aan wandelpaden en fietsroutes kunt u de ongerepte natuur verkennen.
In de omgeving van Lacanau vindt u: de stad Bordeaux, die deel uitmaakt van het Unesco-werelderfgoed – De duin van Pyla, de hoogste duin van Europa - De Bassin d’Arcachon en de Cap Ferret, beide beroemd voor hun oesters – De vuurtoren van Cordouan, een historisch monument in Verdon sur Mer.

Goede tip

- 15% KORTING bij elk verblijf in een huuraccommodatie van minstens 7 overnachtingen van 13/05 tot en met 07/07 en van 09/09 tot en met 19/10.
- GEEN DOSSIERKOSTEN (€28) bij elk verblijf in een mobile home van 07/04 tot en met 07/07 en van 02/09 tot en met 04/11 en bij elk verblijf op een staanplaats van 07/04 tot en met 07/07 en van 25/08 tot en met 04/11.
- 5% KORTING bij elk verblijf tussen 07/07 en 02/09 als u bij ons verbleven hebt in juli/augustus 2017.

Ligging / Contact

Camping L'Océan
24 Rue du Repos
33680 Lacanau-Ocean

Telefoon: 05 56 03 24 45
GPS Lat : 45.00901 / Lon : -1.191866

Verzoek om documentatie


Avis

Camping L'Océan

Een vakantie die je leuk vindt !
Het voordeel kaart *
Het voordeel kaart airotel
 • Gratis
 • Exclusieve voordelen
 • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel