espace aquatique camping vacances airotel
animation enfants camping airotel
location hébergements de vacances
Selectie van 4- en 5-sterren campingsGepassioneerd & Onafhankelijk
Uitgebreid zoeken
Bestemming:
Uw opties:
Thema's:
Annuleren
Een vakantie die je leuk vindt !
Bekijk alle thema's
Camping de France du Club Airotel 32 campings in Frankrijk Kies een bestemming carte de france avec les campings airotel
Het voordeel kaart *
carte avantages airotel
  • Gratis
  • Exclusieve voordelen
  • Speciale aanbiedingen

* Bij deelnemende campings

Ik wil dat mijn kaart Airotel
Notre sélection de campings 3 étoiles airotel selection campings trois étoiles Treflio

Selectie van 4- en 5-sterren campings

Al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kamperen, Club Airotel, een kwaliteitsmerk, verenigt 32 hoogwaardige campings in heel Frankrijk. Met één enkel doel: de beste vakantie-ervaring in Frankrijk garanderen !

Luxe campings in Frankrijk

Met onze campinggids voor luxe campings kunt u alle door ons geselecteerde campings in ontdekken.
Maak uw keus door op de Franse campingkaart te klikken.
Dankzij onze online gids heeft u toegang tot alle details van de camping met de tarieven, beschikbaarheid en boekingsmogelijkheden, maar soms ook speciale- of last minute aanbiedingen.

De campinggids voor uw volgende vakantie

Neem voor uw volgende vakantie een kijkje in de Club Airotel campinggids; voor een comfortabele accommodatie, of een standplaats voor uw tent, caravan of camper om dichter bij de natuur te zijn, waar ook in Frankrijk. Of u nu kiest voor een charmecamping, een 5 sterren camping met aquapark, een camping met strandopgang, een camping met overdekt zwembad of wellnesscenter, Met Airotel beleeft u de mooiste kampeervakanties.

Verhuur van stacaravans en kampeerplaatsen met Airotel

Op de AIROTEL campings kunt u een vakantie doorbrengen in een stacaravan, chalet, cottage, bungalow, maar ook in een bengali tent, zigeunerwagen... De liefhebbers van traditionele kampeervakanties worden ook niet vergeten met standplaatsen voor uw tent, caravan of camper. Hoge kwaliteit dienstverleningen, faciliteiten en activiteiten zoals u kunt verwachten van de luxe Airotel campings. Frankrijk is het kampeerland bij uitstek; of u nu kampeert, of een stacaravan of chalet huurt, u bent verzekerd van een fantastische vakantie. Aan zee, op het platteland of in de bergen, de droomcamping voor uw vakantie staat in de Club Airotel luxe campinggids. Onze campinggids presenteert een selectie van openluchthotels in heel Frankrijk om u van een prachtige vakantie te verzekeren.

En ce moment sur le Blog

Le camping familial : notre sélection avec 5 établissements à découvrir

Le camping familial : notre sélection avec 5 établissements à découvrirVous avez envie de partir en vacances en famille, voici notre sélection avec 5 campings adaptés pour votre séjour.

En savoir plus

Location de camping-car pour vos vacances en camping : nos conseils !

Location de camping-car pour vos vacances en camping : nos conseils !Pour vos vacances cette année, vous avez envie d’aventure et de partir en vacances en louant un camping-car !

En savoir plus

Campings dans le Var : notre sélection pour vos vacances

Campings dans le Var : notre sélection pour vos vacancesVoici notre sélection pour vos prochaines vacances en camping dans le Var !

En savoir plus